WoW Agency face din nou angajări în București

Trăim într-o perioadă în care viața decentă ajunge să se situeze cu puțin deasupra nivelului de subsistență. Din păcate, toate prețurile la servicii și produse absolut necesare vieții au explodat, și direcția în care economia se întreaptă nu pare să fie una mai bună.

 Făcând doar o comparație, între ceea ce aveam la dispoziție într-o anumită sumă de bani, să zicem, chiar salariul nostru lunar, acum un an, și ce putem să ne procurăm de aceeași bani astăzi, vom observa că diferența este uriașă.

Tot mai mulți oameni caută soluții disperate la a reuși să se întrețină, și să-și mențină un tonus psihologic care să-i facă să meargă mai departe în viață, indiferent de ce i-ar rezerva aceasta. În acest caz, mulți dintre ei vor să facă reconversii profesionale, să-și adauge la portofoliu un nou skill ori să se îndrepte către soluții care le-ar aduce un venit mai bun, dar și acestea presupun investiții importante de capital și de timp.

Și atunci, care le este alternativa, în acest context? Ei bine, numeroase industrii bănoase pun la bătaie cursuri și traininguri gratuite, dacă candidații se angajează să le parcurgă și să facă parte mai apoi din companiile aparținătoare. Reprezentanții acestora vor să-și inițieze potențialii angajați în domeniile în care performează, pentru a se asigura că le formează, de la zero, un set de abilități complet, absolut necesar în acele sectoare de lucru. Acest mod de abordare este unul care garantează că cerințele din cadrul joburilor disponibile vor fi îndeplinite cu succes și că astfel se va asigura un nivel de calitate superior pentru activitățile efectuate. În plus, aceste industrii nu numai că pregătesc la nivel profesional viitorii angajați, dar, prin diverse programe de dezvoltare personală și alte beneficii incluse în pachetele salariale, vor asigura sănătatea, echilibrul psihic, motivația și stima de sine a acestora.

Recent, au apărut numeroase studii care dovedesc că, atâta vreme cât angajatul primește, sub această formă, atenție pentru starea lui de bine, el va deveni mult mai productiv și mai motivat să facă performanță, simultan identificându-se cu locul său de muncă. În plus, este important și ca în jurul lui să se formeze o comunitate de oameni care cred în aceleași lucruri și muncesc pentru aceleași idealuri (independență financiară, echilibru plan profesional/personal și dezvoltare personală). Și mediul de lucru este un foarte important factor, iar acesta trebuie să încurajeze spiritul de echipă, performanța, dar relaxarea (cea în folosul stării de bine și a armoniei pe toate planurile).

Nu în ultimul rând, un angajator al viitorului, cu care generațiile de azi vor rezona, este cel care nu limitează în niciun fel libertatea angajaților, oferindu-le numeroase modalități de a-și petrece timpul liber și chiar teambuilding-uri și workshopuri în care să crească și să se dezvolte pe anumite planuri.

Prin urmare, este important ca un job bun, in ziua de azi, sa ofere nu numai stabilitate financiara (absolut necesara, de altfel, pentru a face față vremurilor), dar să și pună accent pe persoana care performează activitățile, asigurând o abordare umană, prietenoasă și open-minded în raport cu angajatul. Acest echilibru va asigura un bun mers al activităților interne dintr-o companie, și va da longevitate serviciilor prestate, dar și retenție în rândul angajaților. În cadrul WOW Agency, politicile interne sunt create în folosul angajaților, care muncesc egal cu echipa managerială, pentru a obține rezultate de tip win-win, pentru atingerea tuturor obiectivelor personale și profesionale. Vino să vezi și tu ce presupune să lucrezi ca model in studio videochat Bucuresti, mai ales că se fac angajări în București, și vei vedea ce ușor este să faci față acestor vremuri, de-acum încolo!