Idei de amenajare a sufrageriei elegante si confortabile

Cum sa faci o camera de zi confortabila eleganta folosind un decor cald. Camera de zi este punctul central al casei tale. Este locul in care oaspetii sunt invitati sa stea, unde prietenii se intalnesc pentru seara de film si unde toata lumea merge la intalnirea de familie extrem de importanta.

Acolo se intampla viata. Asa ca mergeti mai departe si creati o camera de zi calda si confortabila cu aceste idei usoare de amenajare living.

Idei de canapele de sufragerie

Omite orice mobilier formal, prea structurat, care ar putea fi infundat sau face pe cineva sa se gandeasca de doua ori sa se simta confortabil. In schimb, graviteaza spre canapele supradimensionate sau canapele sectionale adanci, care vor invita prietenii si familia sa se ingramadeasca, sa isi ridice picioarele si sa se simta ca acasa. Canapele sectionale ofera confort plus flexibilitate. O canapea din piele artificiala se simte atat luxoasa, cat si primitoare si ofera o baza frumoasa pentru a pune in strat piese de accent care iti construiesc aspectul complet. Sau, o textura moale de tesatura este un bonus suplimentar.

Daca aveti un buget redus, aduceti o viata noua zonei dvs. actuale de sedere cu huse pentru canapea si scaunul de dragoste. Actualizati instantaneu aspectul si senzatia camerei dvs. de zi. Foloseste huse de perna pentru a aduce o viata noua pernelor tale vechi.

Culori calde

Un strat proaspat de vopsea poate face minuni pentru actualizarea aspectului camerei tale de familie, asa ca acesta este un loc natural de inceput. Schimba culorile neutre bej standard pentru nuante deschise si saturate pentru a invoca un aspect proaspat si curat camerei tale. Priviti albii cu o nota de gri fum sau albastru luminator. Culorile moi si calde ii fac pe toti sa se simta confortabil, in timp ce nuantele clare si reci pot face minuni in a va face spatiul deschis si luminos.

Fa-ti camera de zi sa se simta mai mare

Pe langa culoarea vopselei, exista mai multe trucuri de amenajare interioara care pot face ca micul tau living sa aiba iluzia de a te simti mai mare. Vopseste tavanele in alb si foloseste culori mai deschise pe pereti pentru a face camera sa para mai mare. Cand aveti o multime de ornamente pentru ferestre si usi intr-o camera, incercati sa pictati ornamentele si peretii in aceeasi culoare pentru a face camera sa se simta spatioasa. Pastrarea totul in aceeasi nuanta va impiedica ochiul sa se opreasca la fiecare intrerupere de culoare si va completa mobilierul sufrageriei.

Adaugati un strop de culoare

Este bine sa pastrezi acea canapea clasica maro neutru in camera ta. Doar infuzati o culoare proaspata actualizata in schema generala de culori a camerei. Tealurile vibrante, portocalele racoritoare, verdele cu muschi, toate joaca frumos pe un fundal neutru si adauga un aspect revitalizat spatiului tau. O piesa supradimensionata de arta de perete din panza poate aduce instantaneu un element dramatic spatiului.

Accesorizati si accentuati de la podea in sus

Micile suplimente sunt adesea elementele care va aduc coeficientul confortabil cu un pas sau doua. Covoarele pentru sufragerie sunt o modalitate perfecta de a aduce acea culoare noua proaspata din paleta ta de culori, in timp ce definiti zona de conversatie. Adaugati un covor de zona care are o textura somptuoasa, cum ar fi un tuf adanc, sau alegeti unul cu un model de culoare intrigant care completeaza schema dvs. de culori calde. Experimenteaza cu un model complet nou pentru a aduce o noua viata spatiului tau.

Nu sunteti sigur ce dimensiune covor sa obtineti? Consultati sfaturile noastre despre cum sa alegeti covorul de dimensiune potrivita.