Noile functii ale WhatsApp in 2022

WhatsApp se reinventeaza cu actualizarea si incorporarea de noi functii care va vor surprinde in acest nou an.

WhatsApp, o aplicatie de mesagerie populara, face pasi in favoarea progresului pentru acest an 2022 cu noi functii pe care veti dori sa le utilizati imediat ce sunt disponibile.

Pentru ca aceasta aplicatie de mesagerie instant pentru smartphone-uri, detinuta de Meta, dezvaluie deja noile posibilitati pe care le ofera.

Dar nu toate pot fi vazute, sau cel putin nu sunt la indemana ochiului, asa ca, pentru a gasi anumite comenzi rapide pe smartphone -ul nostru trebuie mai intai sa stim cum sa ajungem la ele.

In tehnologie, incercam mereu sa fim in frunte si, de aceea, va aducem toate acele instrumente noi pe care le puteti folosi in WhatsApp.

Schimbari in WhatsApp

Se asteapta ca aceste modificari vor intra in vigoare in urmatoarele cateva luni, asa ca exista putina precautie in utilizarea acestor noi inregistrari.

De exemplu, vor exista notificari foto. Momentan, puteti vedea atat numele pe care l-am setat, cat si previzualizarea mesajului, dar va fi si o fotografie a contactului si textul acestuia.

Va exista o noua optiune de cautare in profilurile utilizatorilor, care ne va permite sa gasim cu cine dorim sa vorbim mai eficient.

Te-ai saturat de sunetul unui videoclip primit de WhatsApp care se aude in situatii in care ai prefera sa pastrezi telefonul pe silent? O ajustare iminenta a aplicatiei va permite ca tot continutul multimedia primit sa fie redus la tacere implicit, adica vom putea reda videoclipuri fara audio chiar si atunci cand nu am anulat volumul smartphone-ului in sine.

Ne-a luat mult timp sa intelegem semnificatia ambelor bife in WhatsApp: primul indica faptul ca mesajul a fost trimis si al doilea ca a ajuns corect la celalalt terminal. Notificarea reala de citire nu are loc pana cand ambele nu devin albastre.

Ei bine, se spune ca WhatsApp lucreaza la o a treia „verificare” conceputa pentru grupurile de conversatie, cu care sa ii avertizeze pe membri ca cineva a facut o captura de ecran. O masura utila pentru a proteja confidentialitatea chat-urilor si pentru a opri barfele cu care sunt obisnuiti multi utilizatori.

Note vocale

Pe de alta parte, si pentru acei oameni care sunt experti in a trimite note vocale ca si cum ar fi podcasturi, datorita lungimii lor si, mai ales, pentru cei care nu au de ales decat sa le asculte, exista o solutie.

Ideea este ca WhatsApp transcrie fiecare cuvant din aceste podcasturi pentru a ne economisi timpul de a fi nevoiti sa ascultam toate acele note vocale.

Ne vom putea deschide contul WhatsApp pe mai multe dispozitive simultane, ceea ce ne va permite o libertate si mai mare atunci cand vine vorba de a putea vorbi cu mai multe telefoane mobile.

Aceasta situatie va fi deosebit de convenabila pentru cei care au atat un mobil personal, cat si unul de companie, indiferent daca unul este in afara sau in interiorul retelei.

Pe de alta parte, si asa cum se intampla pe Facebook sau Instagram, mai presus de toate, vor fi reactii pentru toti cei care vor sa comenteze.