Ce cadou să-i oferi unui conducător de BMW

Un șofer pasionat de marca BMW își iubește cu adevărat mașina. Dacă ai nevoie să îi cumperi un cadou, misiunea ta este relativ ușoară, deoarece poți alege un accesoriu de care să se bucure maxim, atunci când este la volan. Există nenumărate variante pe care le poți lua în considerare, de la huse pentru scaune, la șapcă, încărcător auto sau difuzor de uleiuri esențiale. În funcție de motivul pentru care îi cumperi cadoul, te poți orienta către ceva legat de ziua de naștere, de o vacanță la ski ori sosirea unui nou membru în familie.

Indiferent de motivul pentru care dorești să oferi cadoul, va trebui să faci puțină muncă de cercetare înainte, astfel încât să afli câteva detalii suplimentare despre gusturile și pasiunile destinatarului. 

1. Covorașe auto

Acestea reprezintă un cadou universal, pentru orice conducător auto. Fiind extrem de utile în sezonul rece sau ploios, când protejează mocheta mașinii de murdărie, covorașele au un rol important și pentru aspectul confortabil pe care îl oferă. Interiorul va fi mult mai elegant și intim dacă vei alege un set de covorașe pentru mașini BMW, iar proprietarul mașinii cu siguranță le va aprecia cu adevărat. 

2. Difuzor de uleiuri esențiale, cu conectare USB

Dispozitivele parfumate pentru mașini nu mai sunt deloc apreciate dacă nu reprezintă o variantă naturală. Cu un difuzor de uleiuri esențiale, te asiguri că poți oferi un cadou care nu irită căile respiratorii și nu emană substanțe chimice dăunătoare. Difuzorul de uleiuri esențiale oferă un parfum natural și relaxant, oferind în același timp o lumină caldă, ce poate fi schimbată în funcție de preferințe. 

3. Șapcă oficială BMW

Fiind un produs original BMW, această șapcă este nu doar utilă, ci și o declarație despre pasiunea celui care o poartă. O șapcă neagră, unisex, cu emblema rotundă a producătorului auto german, este un cadou grozav, indiferent dacă destinatarul este bărbat sau femeie. Fiind un produs de foarte bună calitate, șapca BMW reprezintă alegerea perfectă și utilă pentru oricine. 

4. Pernă de masaj wireless

Drumurile cu mașina pot fi destul de obositoare, iar cel mai afectat este spatele șoferului. O pernă de masaj reîncărcabilă îi oferă momente de relaxare, chiar în timp ce se află la volan. Se montează extrem de ușor, nu trebuie decât să fie așezată pe scaunul mașinii, iar mecanismele din interior vor lucra profund, pentru a ameliora mușchii tensionați sau dureroși. Un model bun oferă până la două ore de masaj atunci când este complet încărcat.

5. Geantă pentru încălzirea alimentelor

Nimic nu se compară cu o gustare caldă, atunci când ești de câteva ore pe drum. O geantă de încălzire a alimentelor este ideală pentru ca atât șoferul, dar și pasagerii să poată savura un sandviș sau chiar o masă fierbinte de acasă. Având un adaptor pentru conectarea la mașină, această geantă este cadoul ideal în special pentru iubitorii de expediții cu mașina. Este destul de încăpătoare, iar alimentele pot fi depozitate indiferent dacă sunt împachetate în șervețele de hârtie, folie de staniol sau caserole de plastic. Alimentele pot fi menținute calde până la 12 ore, așa că destinatarul cadoului se va putea bucura de o masă delicioasă pentru o lungă perioadă de timp. Chiar dacă nu va lua gustarea de acasă, el se poate opri pe drum la o benzinărie, iar apoi va putea să încălzească ori să depoziteze alimentele în geantă. 

Dacă persoanei căreia vrei să-i oferi cadoul îi place să conducă mult, cu siguranță mașina este pentru el ca o a doua casă. Oricare dintre cadourile menționate în acest articol reprezintă surpriza perfectă pentru un conducător de BMW astfel încât, atunci când se așează la volan, să aibă  toate condițiile pentru o experiență confortabilă. 

Sursa foto: piqsels.com