Cum poţi să învingi casele de pariuri când pui bilete la fotbal?

Chiar dacă marja de profit a casei poate fi suficient de bună, pasionaţi meciurilor de fotbal nu trebuie să-și facă griji. Lucrurile pot fi destul de simple, iar, în acest articol îţi vom dezvălui 5 trucuri pe care le poţi avea în mânecă pentru şanse de profit mai bune. Învaţă aici cum poţi să învingi casa de pariuri şi să întorci totul în favoarea ta.

Prima Strategie. Matched Betting

O strategie profitabilă şi cunoscută la nivel mondial se numeşte Matched Betting. Nu este complicat şi, aplicată corect, poate fi suficient de profitabilă pentru jucător.

Cum funcţionează? Pur şi simplu profiţi de bonusurile şi de pariurile gratuite pe care o casă de pariuri de fotbal bună ca Favbet sau alte platforme cu licenţă din România le au în pagina de Promoţii. Dacă un site are mai multe bonusuri la activ, potenţialul de a alege ceea ce îţi place pentru pariurile pe fotbal şi de a câştiga este deja la un alt nivel.

Este cerut un singur lucru jucătorului – să aibă minim 18 ani împliniţi, un cont bancar şi un card bancar (recomandat). Desigur, trebuie să existe şi o conexiune bună la internet pentru pariurile online.  

Pentru început acest tip de pariuri pare complicat. Din acest motiv, specialiştii îţi recomandă să alegi un operator de pariuri sportive online care le oferă în portofoliu.

Una peste alta, fiecare din aceste pariuri pot fi ajutătoare atunci când vrei să învingi casa de pariuri şi să prinzi un profit bun. Nu este de fiecare dată garantat succesul dar, merită să încerci.

Strategia 2. Alege cote lungi

O altă strategie foarte inteligentă pe care o poţi utiliza la pariurile pe fotbal online este să îţi alegi cotele lungi. Pare destul de confuz la o primă privire, dar, este foarte uşor.

Ce înseamnă de fapt?

Cota lungă poate fi văzută ca o cotă care are o valoare mai mare faţă de alte cote. Dacă reuşeşti să alegi corect pronosticurile, câştigul tău va fi mare.

Asta înseamnă că atunci când iei decizia de a alege o piaţă sportivă, trebuie să verifici selecţia activa de evenimente în acea zi/săptămâna/lună şi să alegi doar cotele foarte mari în urma analizei echipelor şi a unei selectări pragmatice şi raţionale!

Dacă vei avea noroc, câştigul obţinut este maximizat chiar dacă a fost pus cu o miză de 1 RON, 2 RON sau mai mult. Astfel, poţi să învingi cu brio toate casele de pariuri şi să pleci cu buzunarele pline dacă ai noroc.

Strategia 3. Alege şi alte case de pariuri faţă de cele obişnuite

Strategia cu numărul 3 vine cu o abordare puţin mai diferită. Dacă pui de ceva vreme pariuri pe o singur site, ar fi cazul să încerci să îl mai schimbi.

Portofoliul de case de pariuri legale în România este foarte mare, deci sunt o mulţime de site-uri pe care poţi deveni client. Desigur că, la început de drum nimeni nu ştie exact care este cea mai bună recomandare posibilă sau, care e punctul de pornire.

Dar, odată ce înveţi cum stau de fapt şi de drept toate lucrurile, alegerea va veni de la sine şi prin urmare, vei aprecia schimbarea făcută. Fiecare site are cote unele mai bune ca altele, ceea ce înseamnă că tu poţi să faci un profit mai bun sau mai slab în funcţie de site-ul pe care vrei să joci.

Poate că vei găsi o selecţie de pariuri şi oferte perfecte pentru toate cerinţele tale. Unele case au o selecţie de-a dreptul impresionantă pentru pariurile betting exchange sau pentru alte tipuri de pariuri cunoscute precum cashout.

Deci, în loc să te orientezi către un singur operator, încearcă serviciile mai multora până când vei ajunge la rezultatul dorit.

Strategia 4. Cercetează cu atenţie totul

Pentru fotbal cel puţin, o strategie extraordinar de bună tine de cercetare. Ce înseamnă mai exact? Nu îţi vei împletici mintea cu lucruri complicate, din contră, sunt câteva aspecte simple şi uşor de urmărit înainte de crearea biletelor la fotbal. Adică, trebuie să ştii exact care sunt evenimentele şi tipurile de pariuri pe care tu vei paria online la o casă de pariuri bună.

Sunt foarte multe informaţii active în mediul online care, pot fi luate inclusiv de pe site-uri de renume de pariuri, direct de la sursă, aşa cum este Favbet. Sunt şi pagini speciale care dezbat strict strategii şi alte informaţii despre pariuri pe care merită să le citeşti dacă ai dorinţa de a învinge operatorii.

Strategia 5. O soluţie bună este chiar Betting Exchange

În România, există case de pariuri cu betting exchange. La început, jucătorii noi pot avea ceva probleme până când vor fi familiarizaţi cu acestea.

Aceşti operatori sunt perfecţi pentru acei jucători care vor să parieze în special la fotbal pentru că experienţa de pariere în sine este extraordinar de diferită fără de casele de pariuri tradiţionale.

De exemplu, există cote de tip lay, care nu sunt disponibile la casele de pariuri tipice.Cotele sunt chiar mai mari şi mai bune pentru jucători ceea ce înseamnă că pot aduce câştiguri foarte bune dacă evenimentele sunt alese cu grijă.

Ştim şi noi, este foarte greu să învingi o casă de pariuri online dar nu imposibil. Prin utilizarea metodelor şi a strategiilor recomandate de specialişti poţi fi cu un pas mai aproape de câştig.