Cele mai scumpe si luxoase hoteluri din lume!!!

Îți place să călătorești și ai chef de o vacanță plăcută?Atunci acesta este articolul potrivit pentru tine daca esti dispus/a sa cheltui sumele colosale de bani pentru un singur sejur!

În acest articol,vă vom arăta cele mai scumpe și luxoase hoteluri din întreaga lume.

Nu veți crede cât de extraordinar și de pline de farmec sunt aceste hoteluri, un plus pentru orice calatorii!

Hotel Plaza Athene, Franța

Hotelul Plaza Athene din Paris este unul dintre cele mai renumite și populare hoteluri din Franța si din lume.

Este iubit de oameni din întreaga lume și este un hotspot pentru vedete, sportivi și oameni foarte bogați.

Este, de asemenea, cunoscut în întreaga lume pentru istoria modei și a couture-ului.

Plaza Athene a fost vizitată de designeri celebri precum Dior.

Fiecare cameră a celebrului hotel are propriul stil și este decorată până în cele mai mici detalii de către profesioniștii din industria modei și designului.

Cea mai mare suită dintre toate hotelurile Frantei, e află și în faimoasa Plaza Athene.

Pe lângă mâncarea excelentă, atmosfera fermecătoare a Parisului și stilul extraordinar al hotelului, vă puteți relaxa  în faimosul centru spa Dior, care folosește doar cele mai rafinate produse și instrumente pentru a vă oferi tratamentul spa pe care îl meritați.

Hotelul Raj Palace, India

Următorul hotel este celebrul „Raj Palace Hotel” din Jaipur, India, una dintre cele mai cautate destinatii turistice.

Acest hotelul extraordinar fost construit în 1727 și era cunoscut inca de atunci drept unul dintre cele mai faimoase și pline de farmec hoteluri din întreaga lume.

Interiorul hotelului arată ca dintr-un muzeu și este plin de plafoane din aur,cristal și este foarte inalt.

Hotelul este unul dintre cele mai scumpe din Asia și costă în jur de 43.000 USD pe noapte. Pe lângă farmecul hotelurilor, mâncarea delicioasă și spa-ul minunat, hotelul Raj Palace este pur și simplu autentic și merită complet toti banii pe care o persoana isi permite sa ii plateasca pentru una sau mai multe nopti de cazare.

Lover’s Deep Luxury Submarine, Sfânta Lucia

Înainte să vă spunem cât de mult  se plătește pe noapte la următorul hotel de lux din lista noastră, ar trebui să respirați cu siguranță!

Faimosul „ Lover’s Deep Luxury Submarine,” din Sfânta Lucia, percepe 150.000 de dolari pe noapte. Sună nebuneste? Ei bine, așa este și experiența! Celebrul hotel nu este un hotel normal.

După cum numele dă deja, hotelul este sub apă. Banii, însă, merită fiecare bănuț dat. Oaspeții „Lover’s Deep Luxury Submarine” primesc un căpitan, un majordom, un ghid privat, bărci cu motor, elicoptere și lista continuă. Un sejur în faimosul hotel cu barca subacvatică nu numai că vă va oferi cel mai luxos tratament pe care vi-l puteți imagina, dar veți vedea lumea subacvatică și peisajul său uimitor.

Four Seasons Hotel Ty Warner, New York

Dacă vorbim despre cele mai scumpe hoteluri din întreaga lume, cu siguranță trebuie să includem „Four Seasons Hotel Ty Warner” din New York. Celebrul hotel a fost construit între 1989 și 1996. Hotelul oferă cele mai elegante și la modă camere, celebre restaurante cu stele și Michelin, locuri de cumpărături și, desigur, faimosul centru spa „L Raphael”.