Top extra super-opțiuni de interior pe care le poți alege pe noul Mercedes EQS

Pachetele de extra opțiuni pentru interior se referă la tapițerie, la climatizarea de înaltă performanță, cu detalii unice special create pentru modelul EQS.

Interiorul noului model de Mercedes EQS electric se distinge prin eleganță și funcționalitate. Cei mai mulți dealer auto recomandă clienților opțiuni extra pentru interior, pentru a le oferi confortul necesar în cele mai frumoase călătorii.

Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timișoara, îți recomandă aceste dotări, datorită modului ingenios în care îți transformă experiența la volan.

Pachetul confort scaune pentru locurile din spate:

Uneori designerii prioritizează confortul șoferului iar locurile din spate sunt neglijate din punct de vedere tehnic sau estetic. Nu este cazul noului Mercedes EQS.

Aici ai parte de cea mai confortabilă experiență dacă ești pasager. Scaunele din spate sunt mult-contur, au poziții speciale optime pentru călătoriile îndelungate, iar oboseala este combătută cu diferite programe de masaj.

Încălzirea scaunelor din spate înseamnă mereu un detaliu de confort ideal pentru pasageri. Iar în plus, încălzirea în zona cefei și pe umeri te va face să uiți de frigul de afară și condițiile meteo dificile. 

Locurile din spate devin mai confortabile prin intermediul spătarelor reglabile și a cotierei destinate unui confort sporit. Ai și suport pentru pahar iar smartphone-ul poate fi pus la încărcat în sistemul integrat.

Pachet Energizing față:

Acest tip de pachet de interior este un cumul de dotări Premium, care utilizează tehnologii diversificate pentru mai multă vitalitate în noul tău EQS.  Programele variate de sunete ambientale, combinate cu sesiuni de masaj pot să îți ofere o performanță sporită pe drumuri lungi și dificile.

Călătoriile sunt mai plăcute când ai parte de un iluminat Ambiental deosebit. Programele Confort te ajută să depășești cu succes stresul traseelor lungi, iar echiparea cu scaune multi-contur îți amplifică starea de bine.

Dacă simți nevoia unui plus de confort, sistemul Energizing conține pachetul de ionizare și purificare a aerului din habitaclu, cu intensitate variabilă.  

Pachet Energizing spate:

Acest tip de pachet de dotări de interior este destinat special pentru pasagerii care ocupă locurile din spate. Acum se vor putea bucura de confortul unic ENERGIZING care trezește simțurile.

Acest pachet de interior conține echipări Premium și cuprinde diferite programe de wellness și programe revitalizante de fitness care îți oferă o călătorie remarcabil de plăcută. Scaunele din spate sunt reglabile electric, iar locurile din spatele mașinii au airbag-uri laterale, pentru o siguranță sporită.

Climatizarea, tetierele confortabile și cotieră special create pentru scaunele din spate completează acest pachet de dotări al noului model EQS.

Pachetul AIR-BALANCE:

Pachetul stării de bine Air Balance înseamnă o experiență revitalizantă  prin sistemul de parfumare individuală în habitaclu. Poți alege aromele în funcție de  preferințele tale sau de starea de spirit. Ca efect al ionizării aerului din habitaclu, vei conduce mai relaxat și pasagerii tăi vor aprecia atmosfera deosebită.

Pachetul de interior – piele Nappa, exclusiv pentru Mercedes EQS:

Noul EQS aduce  detalii de eleganță și stil, cu pachetul piele Nappa Exclusiv. Ambientul deosebit al interiorului combină farmecul scaunelor confortabile gri Neva cu detalii fine albastru Bisacaya și auriu roze, pentru un interior cu adevărat fascinant.

Fiecare amănunt e menit să creeze confort și lux extrem, să te convingă de valoarea acestor opțiuni de top.

Intră pe auto-schunn.ro și comanda Mercedes EQS de la Auto Schunn Româniapartener autorizat Mercedes cu reprezentante in AradDevaSibiuSuceava și Timișoara.