A fost viralizata o teorie care asigura ca Leonardo DiCaprio nu are niciodata o iubita peste 25 de ani

Pe retelele de socializare, numele lui  a devenit un trend dupa despartirea de Camila Morrone.

Leonardo DiCaprio s-a separat de modelul argentinian Camila Morrone dupa patru ani de relatie. Vestea a fost confirmata de revista People de surse apropiate cuplului, insa motivele nu au fost inca dezvaluite.

Acum, mai multi utilizatori ai retelelor de socializare au reinviat o teorie despre care ar fi cauza despartirii: actorul in varsta de 47 de ani nu a avut niciodata o iubita mai in varsta de 25 de ani, iar Camila a ajuns la limita.

Aceasta teorie, aparuta pe Reddit in urma cu cativa ani, a capatat putere in ultimele ore, deoarece au trecut doar 3 luni de cand Morrone a ajuns la varsta discordiei pana cand s-a despartit definitiv.

Infograficul didactic arata un fel de cronologie: varsta lui Leonardo DiCaprio apare in portocaliu, iar iubitele pe care le-a avut de la varsta de 18 ani apar in albastru deschis, fiecare avand varsta lor la momentul relatiei.

Infograficul care a inceput sa circule in urma cu trei ani demonstreaza teoria virala despre curtarea lui Leonardo DiCaprio.  (Infografic: Reddit/TrustLittleBrother)

Povestea de dragoste dintre Leonardo DiCaprio si Camila Morrone

Relatia lui Leonardo DiCaprio si Camila Morrone a fost intotdeauna caracterizata de un profil scazut. Desi nu si-au ascuns niciodata si nu si-au trait relatia in mod natural, au evitat sa mearga impreuna la evenimente publice de cand au inceput sa se intalneasca in 2018.

Mama ei este fostul model si actrita Lucila Polak, iar tatal ei, fotograful Maximo Morrone. S-au mutat impreuna la Los Angeles cand Camila era tanara. Cand s-au despartit, Polak si fiica ei au ramas sa locuiasca in acel oras.

Lucila a fost partenera lui Al Pacino timp de un deceniu: adica Camila a crescut cu actorul Scarface in intimitatea casei ei. In acest context l-a cunoscut pe Leo, inca preadolescent.

Polak a fost iubita lui Al Pacino timp de zece ani, ceea ce inseamna ca Camila Monroe a locuit cu actorul de cativa ani. De asemenea, in acel context l-a cunoscut pe Leonardo DiCaprio , cand era inca preadolescent. In dialog cu Los Angeles Times , modelul a asigurat ca diferenta de varsta dintre ei nu a afectat niciodata cuplul. „Cred ca fiecare ar trebui sa se intalneasca cu cine vrea. Sper sa nu mai fie o dezbatere” , a asigurat el in 2019. 

La inceputul lui 2020, ambii au pozat pentru coperta revistei OK. Asa cum sustinea el cu litere mari si colorate, s-ar fi casatorit printr-o ceremonie secreta de aproximativ patru milioane de dolari, zvon care disparea odata cu trecerea timpului si lipsa surselor apropiate.Camila Morrone si Leo DiCaprio au fost impreuna timp de patru ani.  (Fotografii: Amy Sussman / GETTY IMAGES AMERICA DE NORD / Getty Images prin AFP/FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES AMERICA DE NORD / GETTY IMAGES VIA AFP)

Camila Morrone si Leo DiCaprio au fost impreuna timp de patru ani. 

Intr-un interviu acordat Los Angeles Times, Camila a remarcat ca diferenta de varsta dintre ei nu a afectat niciodata cuplul. „Cred ca fiecare ar trebui sa se intalneasca cu cine vrea. Sper sa nu mai fie o dezbatere”, a spus el in decembrie 2019.
La inceputul anului 2020, revista americana OK a prezentat o coperta controversata cu cuplul ca protagonisti. Dupa cum se spune in litere mari si colorate, acestia s-ar fi casatorit intr-o ceremonie secreta de aproximativ patru milioane de dolari, zvon care a disparut de-a lungul lunilor si absenta surselor apropiate si adevarate.