Lucruri pe care femeile le spun si fac barbatii sa se simta nesiguri

Ai făcut vreodată ceea ce părea a fi un comentariu nevinovat, doar ca el să se supere brusc? În acest articol, vom discuta 4 fraze care îl fac să se simtă nesigur și ce puteți spune în schimb pentru a-l face sa se simta apreciat si fericit să fie cu voi. Cea mai mare dorință de relație a fiecărui om este să fie eroul tău.

El vrea profund să fie omul pe care îl doriți și îl iubiți mai mult decât oricine altcineva. Și, prin urmare, cea mai mare teamă a lui este inadecvarea. În timp ce nici unul dintre noi nu poate controla ce simte altcineva, cu siguranță putem avea o influență pozitivă în viața partenerului. Putem spune lucruri care înalță, inspiră și ajută oamenii să se simtă bine. Sau putem spune lucruri care descurajează și dărâmă oamenii. In continuare, vezi aici cateva sfaturi care iti vor fi de un real folos in relatia de cuplu.

1. „Lasă-mă să-l rog pe tata să repare asta.” (sau pentru sfaturi).

Omul tău vrea să fie persoana care te ajută să rezolvi problemele. Spunând „Ar trebui să-l sun pe tata, va știi ce să facă”, îl va face pe partenerul tău să simtă că nu ai încredere în el să-și facă treaba. Pentru o mulțime de femei, acest lucru nu este atât de mult despre faptul ca nu au încredere în omul lor, este doar un obicei pe care nici nu isi dau seama ca il au. Crescând, tatăl tău a fost probabil energia masculină din viața ta care a rezolvat problemele, și pur si simplu te-ai obisnuit asa. Dar într-o relație, partenerul tău își trage o mare parte din valoarea lui din abilitatea sa de a te ajuta.

2. „Prietenul meu este cel mai bun!”

Bărbații nu vor să audă despre cât de minunat este prietenul tău, sau cât de puternic este antrenorul tău, sau cât de amuzant este profesorul tău de zumba. Chiar dacă nu-ți compari bărbatul cu cealaltă persoană, cel mai probabil omul tău se va compara cu el însuși în mintea lui. Te încurajez să împărtășești chestiile astea cu prietenele tale. Salvează-ți partenerul de disperarea comparației. Și dacă chiar vrei să împărtășești ceva despre un alt bărbat, schimbă-ți complimentul cu specificul a ceea ce a spus sau a făcut celălalt bărbat. În loc de a spune, „El este atât de minunat”, încercați să explicati ceea ce a făcut de a fost minunat.

3. „Ei bine, atunci poate că ar trebui să ne despărțim!?

În unele argumente, cuplurile ar putea spune lucruri de genul: „Dacă mai spui asta o dată, plec de aici”. O amenințare casual break up este toxica și va pune relația ta in pericol. Dacă tu sau partenerul tău sunteti predispusi la utilizarea acestor tipuri de amenințări în argumente casual, incercati sa nu le mai folositi si sa stabiliti anumite limite. Amândurora vă va fi mult mai bine.

4. Nu o faci cum trebuie (în pat)

Dormitorul poate fi o sursă imensă de nesiguranță pentru bărbați. Majoritatea bărbaților nu au luat o clasă în anatomie feminină. Dacă nu fac ceva cum trebuie, e pentru că au învățat asa cum au putut si poate nu au invatat ce trebuie. Deci, pentru a-l ajuta să devina mai bun in pat, îți poți formula nemulțumirea în mod diferit.