Cum sa iti faci casa sa arate elegant cu buget mic?

Când vine vorba de decorarea casei,se pare că majoritatea oamenilor își doresc același lucru: să-și facă casa să arate elegantă si cat mai bine din punct de vedere estetic.

Cu toate acestea, mulți tind să creadă că nu este posibil fără a cheltui sume mari de bani pentru tot felul de lucruri pentru a atinge acest obiectiv.

Ați fi surprins să auziți că decorarea casei nu înseamnă că trebuie să spargeți banca pentru a face acest lucru!

De fapt, am adunat câteva sfaturi de la profesionisti despre cum să îți decorezi casa pentru a o face să pară la fel de elegantă ca oricând, cu un buget relativ redus.

Detalii contează cel mai mult

Cu decorul casei, este important să rețineți că totul este în detalii. Dacă doriți să-l faceți să pară high-end și personalizat,detaliile vor face diferența.

De exemplu,puteți opta pentru turnarea coroanei pentru a conferi camerei pe care o decorați un aspect lustruit.Turnarea coroanei va aduce tavanul și pereții laolaltă, făcându-i să arate elegant. Din fericire, turnarea coroanei este destul de ieftină, ceea ce o face o opțiune accesibilă.

Culorile

Ca întotdeauna in decorul caselor, culoarea contează poate cel mai mult.De fapt, alegerea culorii pentru o cameră poate fi una dintre cele mai grele decizii din acest proces.

Acest lucru este valabil mai ales dacă intenționați să vă bazați restul decorului pe culoarea peretelui.

Cu toate acestea, dacă încercați să obțineți un aspect high-end, există anumite culori care vor adăuga instantaneu glamour în cameră.

Există două opțiuni atunci când vine vorba de ea: îndrăzneț și dramatic sau moale și subevaluat. Mergând cu astfel de culori vă va permite să lucrați în jurul lor și să decorați camera perfect.

Pernele

Ar putea părea un detaliu atât de mic,dar pernele pot ajuta la schimbarea aspectului unei camere, în bine sau în rău.

Pernele din toată casa au de obicei două scopuri:unul, pot ridica aspectul unei camere. În al doilea rând, oferă un plus de confort pe o canapea pentru a face camera să pară confortabilă și caldă. Când vine vorba de mărimea pernelor, vă este mai bine cu altele mai mari, cum ar fi 22 sau 24 cm. Pernele mari creează un aspect plușat și elegant.

Lemn tare

În timp ce mocheta de la perete este caldă și moale, nu face ca o cameră să arate foarte elegant. Podelele din lemn masiv strălucitor sunt calea de urmat. Sunt clasice. Ca să nu mai vorbim, acestea pot fi găsite la un preț accesibil. Obținerea pardoselilor din lemn de esență tare va fi cu siguranță o investiție, dar este una înțeleaptă. Acestea durează mult timp și oferă un profit frumos dacă vreți să alegeți să vindeți casa in viitorul apropiat.

Accesorii

Majoritatea caselor tind să nu aibă accesoriile necesare pentru a aduce acea atingere elegantă spațiului. Mulți oameni susțin că accesorizarea este pur și simplu prea costisitoare, dar nu trebuie să fie. Există atât de multe modalități de accesorizare a unui spațiu în timp ce rămâneți într-un buget de cheltuieli foarte mic.

De exemplu, alegerea după aur va fi perfectă, deoarece accesoriile în tonuri de aur sunt asociate cu bogăția și pot face instant o cameră să arate luxos. Lucruri precum rame pentru tablouri și oglinzi din aur pot face diferența într-o cameră.