7 secrete pentru crearea unui look care te defineste

Am avut odata o conversatie foarte deschisa cu un prieten stilist care a vrut sa-si puna clientul in Donna Karan New York pentru o premiera de film. Celeb X a vrut sa fie proaspata, relatabila, complet americana. ,,De aceea nu o mai punem in designeri europeni”, a spus el. – E fata cocheta de alaturi. Asa s-a nascut noua imagine de stil a lui Celeb X. Stilul este un factor in crearea marcii dvs. personale si este probabil cel mai simplu mod de a va reinventa.

S-ar putea sa credeti ca a avea un puternic simt al stilului personal nu conteaza pentru ceea ce doriti sa faceti, dar va promit ca va duce la incredere in alte domenii mai importante. Stilul tau trebuie sa te imputerniceasca sa abordezi lumea in fiecare zi. Asta face moda pentru mine. Imi ofera energie si incredere pentru a aborda orice imi vine in cale.

1. Cunoaste-ti corpul! Anumite stiluri arata mai bine pentru forma ta decat altele. Nu te convinge ca ar trebui sa poti purta totul.

2. Fii inspirat de stil. Adunati imagini cu oameni al caror stil il admirati cel mai mult. Incercati sa gasiti numitorii comuni.

3. Inregistreaza cele mai bune tinute. Credeti sau nu, un moment de stil bun poate fi uitat intr-o nanosecunda. Daca gasesti un aspect minunat care te-a facut sa te simti minunat, noteaza-l sau, mai bine spus, fotografiaza-l.

4. Pastrati-va hainele go-to impreuna. Acestea sunt piesele care nu te dezamagesc niciodata. Pantalonii care se potrivesc indiferent de ce ai mancat saptamana aceea. Camasa care nu se increteste niciodata. Cand sunteti apasat pentru timp, doriti acces usor la articolele care functioneaza.

5. Agatati-va de aspect. Daca sunteti organizat, pastrati unele dintre aspectele dvs. importante impreuna. Va ajuta enorm sa va economisiti timp si sa va amintiti ce este acea tinuta grozava.

6. Tine minte slujba. Indiferent cat de mult vrei sa te distrezi cu stilul tau, nu uita de meseria pe care o ai.

7. Identificati un element personal. Repetarea este reputatie. Pentru mine sunt rujul rosu si unghiile rosii.