3 stiluri de haine stilate de iarnă pentru femei și bărbați

Pe măsură ce vremea se răcorește și zilele devin din ce în ce mai scurte, poate fi tentant să ne sacrificăm stilul și să ne îmbrăcăm pur și simplu cu cele mai călduroase haine din garderobă. Totuși, moda și funcția se pot îmbina foarte plăcut, așa că noi ne putem simți confortabil, în timp ce arătăm fabulos.

De la clasicul trench de toamnă la o pelerină practică de ploaie și până la un palton călduros, există numeroase piese de îmbrăcăminte exterioară cu care ne putem actualiza garderoba de iarnă. Fie că decideți să investiți într-o singură piesă sau în mai multe articole, hainele de iarnă pot transforma sezonul rece în cel mai elegant sezon. 

Paltoane damă cu centură în talie

Halatul de casă oferă un confort grozav, așa cum multe piese vestimentare nu pot oferi. Totuși, sunt numeroase modele de paltoane damă care sunt la fel de confortabile precum un halat. Materialele calitative și călduroase, precum și centura în talie care permite o închidere suprapusă, asigură confort termic. Centura groasă din țesătură are și rolul de a defini forma corpului, contribuind la un aspect feminin și impecabil. Cald și confortabil, un astfel de model de palton poate fi purtat de oricine, dar dacă nu sunteți foarte înaltă, luați în considerare purtarea tocurilor. 

Palton bărbați pentru un aspect modern

De la ținutele de birou și până la ocaziile oficiale, un palton este întotdeauna alegerea clasică pentru bărbații moderni. Un palton bărbați este o piesă vestimentară versatilă, care completează cu ușurință tot felul de ținute, reprezentând astfel o alegere atemporală pentru orice ocazie. Pentru bărbații care apreciază neutrele, un palton într-o nuanță de bej sau gri este foarte indicat și poate fi combinat cu tonuri mai deschise. Asigurați-vă doar că paltonul vă complimentează silueta și se potrivește corect atât la umeri, cât și la piept și mâneci.

Trench clasic pentru bărbați și femei

Un trench, asemeni unui palton, este un element esențial în garderoba femeilor, dar și a bărbaților. În ciuda faptului că, inițial, trench-ul era o umilă haină impermeabilă pentru armata britanică, acest stil simplu a devenit un clasic pentru femeile și bărbații din întreaga lume. Dacă nu dețineți deja măcar un trench, sezonul acesta trebuie să fie sezonul în care investiți în primul trench. Este o haină ușoară, rezistentă la intemperii și este perfectă pentru trecerea de la toamnă la iarnă. 

În cele din urmă, să nu uităm nici de paltoanele de ploaie, care nu mai sunt ceea ce erau odată. A trecut demult vremea pelerinei de pescar supradimensionate, galbenă și fără nicio formă. Paltoanele de ploaie disponibile în prezent sunt impermeabile, elegante și foarte la modă. Alegeți un palton lung pentru acele ocazii în care doriți să păreți mai îmbrăcați și un palton de ploaie mai scurt pentru ținute casual. Tricotajele pe dedesubt sunt esențiale pentru a vă proteja de vremea rece și umedă.