Top cinci idei originale pentru mărturiile de nuntă

Mărturiile de nuntă sunt acele cadouri mici, aparent nesemnificative, pe care mirii le aleg pentru a-și arăta recunoștința față de persoanele care au ales să participe la evenimentul lor. Alegerea acestora poate fi o misiune deloc ușoară, căci există numeroase modele pe piață. 

De cele mai multe ori, cei mai mulți miri își doresc să le ofere invitaților niște mărturii de nuntă unice, reprezentative pentru ei. Uneori, însă, această dorință poate fi greu de îndeplinit. Totuși, în 2023 trebuie să știi că sunt în tendințe mărturiile de nuntă utile, potrivit unei organizatoare de nunți, care a fost citată de revista Brides.

Așadar, pentru a-ți veni în ajutor în ceea ce privește alegerea mărturiilor de nuntă potrivite, te invităm să descoperi mai jos câteva modele utile, simple, pe care invitații tăi le vor aprecia, cu siguranță:

Mini ghivece cu semințe

Toată lumea știe că ai o grădină superbă sau că îți place să crești plante? Ei bine, atunci le poți oferi invitaților tăi mini ghivece cu plicuri cu semințe pe care să le planteze ei. Astfel, poți să alegi fie semințe de flori, fie de plante aromatice, precum oregano, busuioc sau chiar pătrunjel, pe care le pot folosi ulterior în bucătărie, pentru a-și condimenta preparatele. 

Mini sticluțe cu pălincă ori vin

Părinții tăi locuiesc la țară și dețin băuturi făcute în casă, precum vin, pălincă? Ei bine, atunci alege să le oferi invitaților tăi. Pentru a te asigura că ai mărturii de nuntă frumoase optează pentru dopuri pentru sticle în diferite culori. De asemenea, poți alege un dop de plută conic, care poate reprezenta o soluție practică pentru a închide diferite recipiente.

Cutii cu popcorn personalizate

O alegere inspirată și utilă în ceea ce reprezintă mărturiile de nuntă poate fi reprezentată de cutiile cu popcorn. Deși cel mai probabil vor sfârși consumate pe loc, cu siguranță invitații tăi vor fi încântați să-și răsfețe papilele cu o gustare pe care cu siguranță o apreciază, însă pe care n-au mai întâlnit-o la nunți.

Cutii cu macarons

Dacă adori dulciurile, atunci poți să le oferi invitaților tăi cutii cu macarons. Îți sugerăm să alegi sortimente colorate, pe care să le pui, de asemenea, în cutii personalizate. În funcție de preferințe, poți înlocui aceste dulciuri cu altele, precum niște biscuiți gătiți de tine, în cazul în care te pricepi sau brioșe. 

Mărturii de nuntă sub formă de lumânări

Deși lumânările parfumate sunt destul de întâlnite în cazul nunților, acestea sunt practice. În plus, pentru a-i impresiona pe invitați poți opta pentru niște lumânări realizate în diferite forme sau pentru unele naturale, realizate din ceară bio. Evident, nu uita să decorezi borcanele sau ambalajele cu inițialele tale și ale partenerului tău ori să pui pe ele un citat care te reprezintă.

Așadar, când vine vorba de alegerea mărturiilor de nuntă nu trebuie să ai un buget generos, ci trebuie doar să pui preț pe atenția la detalii și să le oferi invitaților tăi mici daruri prin care le arăți că le ești recunoscătoare că au ales să-ți fie aproape în ziua cea mare. În plus, mizează întotdeauna pe cadouri practice, folositoare, în detrimentul unora care ar putea fi aruncate imediat sau care sunt inutile.