Conectează-te cu trupul tău la un alt nivel printr-o sesiune completă de masaj

Relaxarea este o stare dorită de fiecare dintre noi însă, pentru a o putea resimți cu adevărat este nevoie să îți golești mintea de toate gândurile care te apasă și să teși condus de senzații. Acest lucru poate fi dificil de realizat în mediul tău obișnuit unde există stimuli care te pot distrage și de aceea, este important să îți oferi câteva minute de răsfăț într-un cadru special amenajat. O ședință de masaj erotic la Confidential poate fi exact acel element de care ai nevoie pentru a te detensiona și a-ți încărca bateriile într-un mod cât mai plăcut cu putință.

Descoperă efectele terapeutice ale masajului erotic

Din cele mai vechi timpuri masajul a fost utilizat ca practică terapeutică de vindecare a afecțiunilor fizice și psihice. Atingerile coordonate și aplicarea unui anumit nivel de tensiune în puncte cheie ale corpului pot elimina toată energia acumulată. Masajul este o artă și de aceea este trebuie să alegi cu grijă locul unde îl faci, în așa fel încât să te poți bucura din plin de toate beneficiile pe care le oferă. După doar câteva minute, te vei simți ca nou, cu o energie debordantă, vei scăpa de dureri și vei învăța să îți conectezi mintea și trupul într-un mod profund pentru a fi capabil de trăiri cât mai intense.

În funcție de nevoile pe care le ai sau de experiența pe care vrei să o trăiești, poți alege dintre mai multe tipuri de masaj. Există varianta clasică, erotică de relaxare, însă poți plusa și să alegi o sesiune de masaj la dublu sau chiar de cuplu. În cazul unor senzații profunde, masajul tantric îți deblochează toate simțurile și te lasă pradă unor senzații intense pe care poate că nu le-ai mai trăit până acum. Toate acestea le poți experimenta fie în saloane special amenajate, fie la unul dintre hotelurile cu care Confidențial colaborează, astfel încât totul să fie pe măsura așteptărilor.

Lasă-te pe mâinile unor maseuze experimentate

La salonul Confidențial calitatea și profesionalismul primează și vei putea observa acest lucru încă din primele secunde petrecute aici. Personalul este ales cu grijă, după o listă de considerente specifice, în așa fel încât să îți poată oferi o experiență de neuitat. Orice atingere are rolul să te destindă, să te relaxeze și să te facă conștient de fiecare moleculă din corpul tău, iar senzorii tactili îți sunt stimulați din plin astfel încât să resimți o plăcere abundentă. Frumusețea și delicatețea modelelor te vor transpune într-o altă lume în care, pentru câteva minute sau chiar ore, doar bunăstarea ta contează.

Bucură-te de momente unice de răsfăț la Confidențial

Pentru ca tu să îți poți da frâu liber senzațiilor de care vei avea parte, este nevoie de un cadru pe măsură. Ritualul de relaxare pornește încă de la intrare, unde o clădire impetuoasă, în stil interbelic, te întâmpină pe un tărâm al plăcerilor. Fiecare detaliu este ales strategic pentru a contura o atmosferă intimă și calmă, de la lumina difuză, la lumânările parfumate și muzica relaxantă care cântă în surdină. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării într-un salon în care profesionalismul atinge cote maxime în așa fel încât masajul să fie prezentat și executat la adevărata sa valoare.

Programează chiar acum o ședință de masaj

Fă-ți un cadou special și sună chiar acum la salon pentru a-ți rezerva o ședință completă de plăcere. Mintea și corpul tău vor avea parte de tratament deosebit, astfel încât la finalul sesiunii să te simți ca o nouă persoană gata să se bucure de viață în cu totul alt mod.

Vino la Confidențial și dă-ți voie să simți plăcerea la un alt nivel!