Ioana Ginghina vrea inca un copil!

Ioana Ginghina crede ca a venit timpul pentru inca un copil, si din aceasta cauza, vedeta urmeaza tratamente de fertilitate.

“Am facut un tratament hormonal pentru a ramane gravida si m-am ingrasat 5 kilograme. Ca tot spune lumea ca sunt grasa… Mai mult de 5 kilograme nu am luat in greutate. Am facut tratamentul, l-am terminat prin martie, acum sunt intr-o pauza si voi reincepe a doua tura de tratament. Eu si Alexandru ne dorim un copil, un fratior sau o surioara pentru Ruxandra, dar acum nu depinde de noi… cand o vrea Dumnezeu, il vom avea. Am niste probleme de infertilitate. Primul pas in acest tratament a constat in a lua niste pastile. In rest, am incercat variantele clasice. Am facut sex o zi da, una nu. Sora mea, care e mai mica decat mine, mi-a zis ca ea nu a facut sex o zi da, una nu nici in tinerete. Ce sa faci? Incerci daca iti doresti.  Imi doresc foarte tare un copil, nu conteeaza ce, fata, baiat, sanatos sa fie. E si timpul pentru un al doilea copil, Ruxi e mare, noi avem si o casuta frumoasa, mare, curte, toate conditiile il asteapta, numai sa vina.

Si Ruxi isi doreste un fratior. Probabil si ea m-a convins ca trebuie sa mai fac un copil. La gradinita copiii povestesc ca au frati si surori si atunci si ea isi doreste foarte mult. Ruxi deja crede ca acum, in toamna, o sa vina fratiorul. De vreo doi ani imi tot spune ca isi doreste un frate”, a declarat Ioana Ginghina pentru WOWbiz.ro.