Sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti paleta de culori pentru casa dvs

Vopsirea interioară sau exterioară a casei dvs. este una dintre cele mai bune și mai rapide modalități de a conferi o anumită cameră sau întregii case o schimbare ușoară, la fel ca o gură de aer proaspăt.

Cu toate acestea, mult timp folosind o anumita culoarea în casa ta necesită cu adevărat mult mai multe cercetări decât cred oamenii.

Dar de multe ori s-ar putea să nu știm nici măcar de unde să începem sau ce culori să alegem. Pentru a vă ajuta, am reunit cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți culoarea perfectă a vopselei pentru casa dvs. sau decorarea terasei.

Eșantionează culorile vopselei tale

Eșantionarea câtorva mostre de vopsea este o modalitate excelentă de a vă ajuta să selectați culoarea perfectă, astfel încât să nu regretați decizia dvs. mai târziu.

Majoritatea oamenilor subestimează cât de important este acest pas. În loc să pictați întreaga cameră, testați câteva culori una lângă alta pe un spațiu mic de pe perete. În acest fel, probele de culoare pot fi privite în diferite condiții de lumină și vă vor oferi o idee mai bună despre modul în care vă simțiți de fapt cu privire la anumite nuanțe.

Așadar, nu fi timid, apucă cât mai multe mostre de culoare de care ai nevoie, astfel încât să găsești în cele din urmă preferatul tău!

Căutați inspirație

Timp de numeroase decenii, cataloagele și revistele pentru designul casei au fost o opțiune excelentă pentru inspirația decorului de casă. Cu toate acestea, cu o tehnologie modernă uimitoare, cu toții avem o mulțime de inspirație la dispoziție chiar la sfârșitul vârfurilor degetelor.

Platformele de socializare precum Instagram și Pinterest sunt doar câteva dintre numeroasele locuri în care putem căuta inspirație de culoare și idei.

Discutați cu un profesionist

Acest următor sfat este extrem de util pentru persoanele care se simt complet copleșite sau nesigure despre care ar putea fi cele mai bune opțiuni.

Un profesionist va indica în direcția corectă și vă va ajuta să luați deciziile mult mai ușor. Nu numai că vă va oferi diferite opțiuni de culoare pentru vopsea, dar poate chiar să proiecteze palete de culori personalizate pentru a se potrivi atât gustului dvs. acasă, cât și gustului personal. Cu toate acestea, înainte de a vă întâlni cu ei, adunați cât mai multe idei și inspirație pentru decor, astfel încât să știe ce fel de idei aveți în minte.

Una dintre cele mai simple modalități de a alege culoarea perfectă a vopselei de interior este să începeți prin a vă uita la unele dintre modelele și țesăturile dvs. preferate de imprimare.

Fie că este vorba de lenjerie de pat, perne împrăștiate sau chiar o pânză de masă superbă, ideile de vopsea pot ieși cu adevărat de oriunde și de pretutindeni. Poți să devii îndrăzneț sau să-l păstrezi neutru, nu există o cale greșită sau corectă de a face ca casa ta să arate mai bine

Găsiți culoarea perfectă prin opera de artă

Acest sfat este adesea distrus de mulți experți și designeri de interior, încercați să alegeți culori din lucrările de artă pe care le dețineți în casa dvs. Așa cum se întâmplă, una dintre cele mai mari forme de inspirație poate proveni cu adevărat din unele dintre piesele dvs. preferate de artă sau antichități.

Puteți alege, de asemenea, culori complementare din unele dintre piesele de artă pentru a crea o nouă culoare care să fie potrivită pentru o anumită cameră.