O viata sexuala plictisitoare? Afla cum sa aprinzi pasiunea cu partenerul

Daca dupa ani de relatie simtiti ca pasiunea s-a stins si apetitul sexual nu mai este acelasi , nu va faceti griji. Avem intotdeauna sute de sfaturi pentru a preveni acest lucru.

Lucrul natural este ca nivelurile de dorinta sexuala la un cuplu au valori maxime si minime, in functie de variabile precum varsta, stresul, sanatatea, familia si dinamica muncii. Este clar ca primii ani de relatie sunt cei mai activi si efervescenti cand vine vorba de pasiune.

Pentru a gasi un echilibru, incurajeaza intalnirile sexuale la fel de mult ca tine sau exprima afisari de afectiune fata de partener. Exploreaza-ti singur senzualitatea si sexualitatea si apoi impartaseste-l. Fara a pierde din vedere faptul ca activitatea campului afectiv afecteaza pozitiv campul sexual.

Renuntati la rutina

Membrii cuplului nu ar trebui sa lase loc pentru reticenta si rutina; Gasirea unei modalitati de a-ti pastra partenerul interesat si de a-i anunta cat de mult iti doresti, te va ajuta sa mentii placerea de a fi impreuna.

Nutrirea relatiei cu mici detalii cotidiene, cum ar fi atentia, privirile, mangaierile sau sarutarile , pe care le putem mentine sau incorpora in relatie, va servi drept motivatie permanenta pentru o viata sexuala mai buna .

Grija de aspectul fizic si de a avea o atitudine pozitiva contribuie, de asemenea, la mentinerea unei vieti sexuale sanatoase .

Creativitate sexuala

Creativitatea aduce o placere in plus si erotism in intalnirile sexuale . Ruperea monotoniei prin schimbarea locurilor, pozitiilor, incorporarea jucariilor sexuale, va face din timp cuplului un moment unic.

De fapt, mai mult de 90% dintre cupluri declara ca folosesc produse erotice, ocazional sau recurent..

Repetarea acelorasi pozitii are efecte devastatoare asupra excitatiei si dorintei , de aceea este esential sa variati si sa extindeti gama de posibilitati.

Si, desigur, avand in vedere ca scopul sexual este actul sexual sau penetrarea, va genera, pe termen lung, suficiente dificultati sexuale . Timpul intim alaturi de partener trebuie sa fie momente in care sa explorezi, sa te bucuri, sa dezvolti complicitatea reciproca si sa dezlipesti bucuria. Viziteaza https://eporno.ro/categorie/negrese si rupe monotonia in realtie cu aceste materiale erotice care te vor ajuta sa ai o viata sexuala implinita.

Comunicarea la putere

Exprimarea a ceea ce simte si transmiterea modului in care ne traim sexualitatea cu partenerul este un factor foarte important pentru a evita caderea in rutina si trairea relatiilor noastre cu bucurie si dorinta .

Comunicarea corecta cu partenerul nu inseamna doar a vorbi despre sex sau a face cunoscute gusturile noastre , care se schimba in timp, desi este de asemenea benefic.

Folositi comunicarea non-verbala , prin priviri si limbaj corporal mai senzual , pentru a creste nivelul de atractie si dorinta .

Construieste-ti sexualitatea si relatiile

Cunoasterea noastra este cheia pentru a cauta sau a construi relatiile pe care le dorim si pentru a ne putea bucura de sexualitate asa cum ne place .

Nu totul este scris despre relatii si va fi ca un cuplu ca vor putea gasi un limbaj comun, un mod de a fi si a face sa ofere satisfactie pentru amandoi. In acest moment, comunicarea si increderea sunt vitale.