5 sfaturi despre cum sa inviti un barbat sa iesiti impreuna

Pentru o femeie, a invita un tip sa iasa poate fi foarte greu. Cei mai multi dintre noi am fost invatati ca barbatii ar trebui sa fie cei care ne invita sa iesim, asa ca ne antrenam sa gandim astfel si sa uitam ca multi barbati au nesigurante si sentimente de timiditate atunci cand vine vorba de intalniri.

Facand prima miscare arata ca nu iti este frica sa mergi dupa ceea ce iti doresti si ca abordezi relatiile si intalnirile asteptandu-te sa depui la fel de multa munca ca un barbat.

Iata cateva sfaturi simple de intalnire pe care sa le luati in considerare atunci cand cereti un barbat sa iasa:

1. Incepeti cu o discutie mica, dar semnificativa. Ar fi greu sa faci saltul de la „Cum e vremea? Unele dintre modalitatile prin care poti sa-ti faci discutia sa mearga in directia corecta este sa-i faci un compliment, cum ar fi: „M-am gandit sa trec si sa-ti spun ca ai un zambet frumos”. Odata ce ati trecut de spargatorul de gheata, puteti continua sa va prezentati. Daca este deja un prieten sau o cunostinta care ti-a atras deja atentia, atunci initiaza modalitati de a iesi din rutina ta obisnuita sau in mod individual.

Odata ce ai trecut prin discutia, fii direct. Trimiterea unui mesaj clar ca esti interesat de el si ca vrei sa petreci timp cu el il va face clar si pentru tine.

2. Nu-i cere prietenului tau sa-l invite afara pentru tine. O, cat mi-ar placea ca fiicele mele sa faca toata munca grea pentru mine! Dar este de fapt doar o portita. Si mai tarziu te va intreba: „Hei, de ce nu m-ai intrebat chiar tu?” Daca esti interesat de cineva, la un moment dat trebuie sa-ti faci curajul sa-i spui… tu. A-i cere unui prieten sa o faca pentru tine va fi mai dezavantajant decat imputernic. Crede-ma, viitorul tau sine va fi atat de recunoscator ca ti-ai asumat riscul si ai luat-o.

3. Ai in minte cateva locuri cand te apropii de el.

Sunt sanse ca ei sa nu aiba habar ce sa faca la o intalnire cu tine in minte atunci cand incepi conversatia. Tine minte, il intrebi. Una dintre modalitatile prin care poti tese intr-o locatie potentiala este sa gasesti ceva ce ai in comun. Poate fi ceva la fel de simplu ca sa mergi la un restaurant local din apropiere sau sa vezi un film pe care l-ati asteptat amandoi cu nerabdare. Daca mentioneaza ceva despre mancare, evenimente, muzica sau divertisment, puteti mentiona ceva ce a vrut sa incerce (cum ar fi un restaurant nou, un film, un spectacol de comedie sau un joc de baseball).

4. Stabiliti asteptari scazute.

Cand vine vorba de a cere un barbat sa iasa, comunicarea este cheia. Facand acest prim salt, arata ca stii sa gestionezi conversatiile si situatiile care sunt dificile pentru unii oameni. Dar amintiti-va, poate fi inca greu si inca va puteti confrunta cu respingere. Daca conversatia nu decurge asa cum credeai in mintea ta, este in regula sa mergi mai departe si sa pastrezi situatia pozitiva. Dimpotriva, daca conversatia merge mult mai bine decat credeai, fii plin de speranta, dar nu prea entuziasmat. Iti expui pe tine si sentimentele tale acolo, dar in cele din urma depinde de el daca vrea sa-ti accepte oferta. Trebuie sa respecti si sa fii de acord cu raspunsul lor, indiferent care este acesta.

5. Liniste.

Acest sfat este pentru dupa ce schimbati doua numere si va planificati prima iesire. L-ai intrebat si i-ai sugerat locul, acum trebuie sa te intalneasca la jumatatea drumului. (La fel cum ai face daca lucrurile s-ar schimba si te-ar cere sa iesi.) Daca vezi cat de bine comunica cu tine inainte de intalnire, vei vedea cat de interesat este sa te cunoasca. Daca iti trimite mesaje inainte de intalnire sau te intreaba cum a fost ziua ta, ia asta ca pe un semn mare.

A invita un barbat afara este o experienta. In loc sa astepti ca viitorul sa ti se intample, iei initiativa. Cel mai rau se poate intampla ca el iti spuna nu, iar apoi inveti din asta si faci mai bine data viitoare.