easyCart – platforma eCommerce care te ajută să dezvolți o prezență puternică în mediul online

Fie că ai o afacere la început de drum, fie că deții experiență vastă în vânzări, un pas important pe care trebuie să îl faci în vederea dezvoltării și maximizării profitului este să creezi un magazin online. Dacă până nu de mult era doar o chestiune de preferință, acum este o adevărată necesitate fără de care multe businessuri nu pot să supraviețuiască. ECommerce-ul este în plină ascensiune, ceea ce înseamnă că cel clasic rămâne în urmă, lucru care te obligă să exiști și în mediul online dacă îți dorești să rămâi relevant și să poți să ajungi la o arie cât mai largă de potențiali clienți. Cere oferta de pret pentru realizare magazin online de la easyCart și descoperă toate avantajele pe care ți le garantează această colaborare!

De ce este necesar să îți deschizi un magazin online chiar acum?

ECommerce-ul este în plină ascensiune, ceea ce determină nevoia dezvoltării unui instrument de vânzare online pentru toți antreprenorii și producătorii care nu au făcut încă acest pas. Pe lângă faptul că ajungi la o arie mai largă de potențiali clienți, îți consolidezi și o relevanță puternică ce ar putea reprezenta chiar atuul tău în fața concurenței.

Mai mult decât atât, magazinul tău online poate deveni un instrument prin intermediul căruia să îți creezi o identitate de brand, care ulterior te va ajuta la dezvoltarea unei comunități de oameni activi și fideli.

Nu în ultimul rând, magazinele online se dovedesc a fi mult mai rentabile decât cele clasice, mai ales dacă alegi unul dintre abonamentele easyCart care includ toate facilitățile necesare pentru o bună funcționare și optimizare către vânzări.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a dezvolta un magazin online cu easyCart?

Dacă vrei să lași întreaga muncă pe mâine specialiștilor easyCart, tot ce trebuie să faci este să soliciți o ofertă de pe site și să configurezi abonamentul dorit. Vei fi contactat în scurt timp pentru a-ți prezentat întreg procesul, moment în care vei putea sublinia caracteristicile esențiale ale afacerii tale, în așa fel încât site-ul să o reprezinte pe deplin. Vei fi înregistrat pe platformă în scurt timp și imediat începe munca pentru construirea și lansarea magazinului, proces care durează, în medie, două săptămâni. Așadar, vei putea să îl pui în funcțiune imediat, vei observa o creștere rapidă a vânzărilor.

Alege abonamentul potrivit pentru afacerea ta

În ceea ce privește costurile de creare și mentenanță a magazinului tău online, easyCart are patru propuneri pentru tine în așa fel încât să poți opta pentru cea care îți satisface în totalitate nevoile și se pliază totodată pe bugetul de care dispui. Pentru afacerile mici și la început de drum, abonamentul de bază, la doar 24 EUR pe lună, este o soluție optimă prin care pot testa eficiența vânzărilor online.

Abonamentul avansat include câteva funcții de marketing și vânzări care te vor ajuta cu optimizarea site-lui și susține creșterea vânzărilor, pentru un preț de 54 EUR pe lună.

easyCart îți propune și o variantă care îți asigură toate serviciile unei echipe specializate de marketing, în schimbul a doar 74 EUR pe lună. Companiile în curs de scalare pot opta pentru pachetele profesionale de upgrade-uri în marketing și vânzări, care includ instrumente specializate de creștere a expunerii și a vânzărilor,

Ultima propunere este cea mai complexă, datorită faptului că poți alege facilitățile de care să beneficiezi pentru a obține o experiență de administrare cât mai ușoară, costul fiind calculat în momentul în care toate funcțiile dorite sunt stabilite.

Alege colaborarea cu easyCart și fă un pas important către maximizarea succesului afacerii tale!