10 dive mignone de la Hollywood

De multe ori, fetele micute de statura se confrunta cu diverse probleme de ordin emotional si inferioritate, in sensul ca ele considera inaltimea mica un defect.

Este total gresita aceasta conceptie, pentru ca fetele mici de inaltime pot avea si avantaje, pe langa dezavantajele deja consacrate.Spre deosebire de fetele inalte, ele pot purta orice tip de tocuri.Nu inaltimea este definitorie in stabilirea calitatilor si personalitatii cuiva.Este adevarat ca multe persoane atenteaza la crearea unei pareri gresite despre propria persoana, cand le adreseaza expresii de genul: “Vaaii, dar esti cea mai mica de aici!”, “De ce nu mai cresti si tu?”.Aceste lucruri pot fi considerate o problema de fetele sensibile.Insa, nu trebuie sa ne panicam sau sa ne supere inaltimea, stim doar ca “esentele tari se tin in sticlute mici”!Ca si fetele inalte, si fetele mici au anumite oportunitati.Multe dintre vedetele bine-cunoscute sunt mici de inaltime, dar reusesc sa fie sexy si mandre de cum arata, fara a avea inhibitii sau teama de a fi considerate prea mici.Am selectat doar cateva dintre vedetele internationale mici de inaltime care au cucerit lumea si sa descoperim cum se simt ele in aceasta postura!

1.Eva Longoria

Vedeta sexy a serialului “Neveste disperate” are o inaltime de 1.55 m..Actrita surprinde intotdeauna prin vestimentatia sa, care ii face picioarele sa para mult mai lungi.Desi are o inaltime de 1.55 m., hainele purtate cu sarm si atentie o fac sa para undeva la inaltimea de 1.70 m..Nu consdera ca inaltimea reprezinta un impediment in calea dragostei sau a succesului.

2.Kylie Minogue

In ciuda conformatiei sale mignone, nimeni nu poate nega senzualitatea si frumusetea acesteia.Kylie Minogue masoara doar  1.57 m, dar este o cantareata plina de talent, o femeie puternica si plina de viata, una dintre cele mai sexy artiste din lume.

3.Reese Witherspoon

Actrita ce a interpretrat cu succes rolul “Blondei de la Drept” are o inaltime de 1.56 m..Actrita de 36 de ani este mama a trei copii si are o cariera de succes.Tocurile o ajuta sa para mai inalta, insa nu este complexata de inaltimea sa, care nu a impiedicat-o sa castige un premiu Oscar.

4. Shakira

Shakira, cantareata columbiana, care a innebunit o lume intreaga cu vocea ei, dar si prin miscarile exotice de solduri si care a cantat imnul Campionatului Mondial de Fotbal are doar 1,52 metri inaltime.

5.Salma Hayek

Actrita Salma Hayek, care are o inaltime de 1,57 metri este foarte apreciata pentru impresionantele roluri pe care le-a jucat in peste 30 de filme.Este o femeie frumoasa, senzuala si prima actrita mexicana nominalizata la Premiul Oscar pentru “cea mai buna actrita”.

6.Lady Gaga

Lady Gaga, vedeta ce a innebunit intreaga lume prin extravaganta si melodiile sale le face probabil zile fripte designerilor care o imbraca.Hainele extravagante cu care se prezinta in public trebuiesc croite special pentru un trup de doar 1,55 metri.

7.Britney Spears

Celebra Britney Spears are o inaltime de 1.63 m. si este nemultumita de forma si lungimea picioarelor sale.Se spune ca a fost cu greu convinsa sa apara pe scena in fusta sau in rochie.De aceea, prefera pantalonii.

8.Madonna

Regina muzicii pop, Madonna, se incadreaza in categoria 1.60-1.65, masurand nici mai mult, nici mai putin de 1.64 m..Dupa cum putem remarca, succesul sau este unul impresionant, iar inaltimea nu a impiedicat-o sa adopte cele mai interesante outfit-uri.

9. Natalie Portman

Este o actrita extrem de talentata, care isi interpreteaza remarcabil rolurile, pentru care depune destul de mult efort.Ambitia sa a determinat-o sa si castige Oscarul.Firava si talentata in acelasi timp, Natalie are doar 1.59 metri inaltime.

10. Jennifer Love Hewitt

Frumoasa actrita cunoscuta ca Melinda Gordon din serialul “Ghost Whisperer” are 1.59 m, nedepasind bariera de 1.60 m..Aceasta a aparut in 2001 in videoclipul lui Enrique Iglesias, “Hero”, compunand si melodia “I’m Gonna Love You” pentru filmul animat “The Hunchback of Notre Dame II”.Astfel, inaltimea nu a stat in calea lansarii sale in industria cinematografica si muzicala.