Peloton este partener cu Beyonce pentru a crea cursuri tematice cu muzica artistei

Daca ati achizitionat o bicicleta Peloton sau o banda de alergat cu care sa faceti miscare in timpul pandemiei, veti avea in curand o noua colectie de cursuri de luat de la un artist familiar. In aceasta saptamana, Peloton a anuntat un parteneriat de mai multi ani cu fenomenul cultural Beyonce – artista va ajuta la organizarea cursurilor pentru serviciul de abonament al companiei de fitness, incepand cu o serie de cursuri tematice Homecoming, in onoarea colegiilor si universitatilor istorice negre. Peloton spune ca Beyonce este unul dintre cei mai solicitati artisti pentru playlisturile sale.

Pe baza anuntului, nu este clar ce presupune „curarea” lui Beyonce, dar daca doriti sa vedeti singur, cursurile tematice Beyonce au inceput deja. Exista meditatii, alergari in aer liber si plimbari cu bicicleta programate pentru restul acestei saptamani si mai multe cursuri.

Daca sunteti deja abonat prin aplicatia Peloton pentru 12,99 USD pe luna sau prin dispozitivele Peloton’s Bike, Bike +, Tread si Tread + pentru 39 USD pe luna, ar trebui sa puteti participa. Daca nu, Peloton ofera o perioada de incercare gratuita de 30 de zile, astfel incat sa puteti vedea daca aceste cursuri Beyonce sunt demne de numele artistului.

Este oarecum interesant faptul ca Peloton semneaza direct cu Beyonce in loc de un editor; Asociatia Nationala a Editorilor de Muzica (NMPA) a dat in judecata Peloton in martie anul trecut pentru utilizarea ilegala de mii de melodii in cursurile de fitness video oferite prin serviciul sau de abonament. Dupa unele inainte-si- legale si eliminarea unor melodii urmari din playlisturile Peloton, compania a solutionat procesele in februarie 2020. In timp ce Peloton a declarat in castigurile din al treilea trimestru ca a adaugat mii de editori de atunci, are, de asemenea, o cale artisti sa se alature direct Peloton.