Descopera gama de camioane IVECO S-Way de la Auto Schunn Romania

Iti doresti autoutilitare noi pentru afacerea ta? La Auto Schunn Romania,  dealer auto și  partener autorizat Mercedes Benz, avand reprezentante deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva poti alege dintr-o gama larga de modele de autoutilitare in functie de preferintele si de dorintele tale.

Daca inca nu te-ai decis ce autoutilitare sunt potrivite pentru tine sau pentru afacerea ta si nu stii ce sa achizitionezi, Auto Schunn Romania, dealer Iveco, iti propune gama de camioane IVECO S-Way, care include si modelul IVECO S-Way Natural Power.

IVECO S-Way

Fie că il achizitionezi pentru calatorii individuale, pentru afacerea ta in cazul in care esti proprietar de flota sau iti doresti sa fii mai prietenos cu mediul, IVECO S-Way este solutia perfecta pentru tine.

Modelul IVECO S-Way este creat special pentru a raspunde nevoilor si dorintelor oricarui sofer, oferind o experienta superioara celui care se afla la volanul sau. Cabina modelului IVECO S-Way este proiectata special pentru necesitatile soferului si ofera acestuia un mediu spatios, bine organizat. Pentru un plus de confort, acest model prezinta si un companion vocal, si anume IVECO DRIVER PAL.

De ce sa iti achizitionezi un camion IVECO S-Way pentru afacerea ta?

Productivitatea afacerii tale este prioritara.

In primul rand, cu modelul IVECO S-Way este solutia perfecta pentru drumurile parcurse pe distante lungi. Acesta prezinta o noua oferta de motoare, extinsa cu mai multe versiuni, dar si o noua generatie de axe pe spate cu rapoarte optimizate special pentru consumul de combustibil. In plus modelul IVECO S-Way prezinta aerodinamica imbunatatita, dar si un nou sistem de aer conditionat cu functie automata eco mode. Toate aceste elemente contribuie la economisirea de combustibil de pana la 3%.

Sustenabilitate

Noul model IVECO S-Way este creat special pentru a reduce emisiile de CO2, intrucat prezinta o pompa de directie inteligenta, dar si un compresor de aer debraiabil.

Experienta superioara a soferului

Noul model IVECO S-Way transforma condusul intr-o experienta inedita pentru sofer, intrucat ii asigura acestuia:

Confort

Siguranta

Productivitate

Comunitate

De ce sa iti achizitionezi un camion IVECO S-Way Natural Power pentru afacerea ta?

Daca si tie iti pasa de protejarea mediului, atunci noul model de camion IVECO S-Way Natural Power este ceea ce iti trebuie.

Noul model de camion IVECO S-Way Natural Power prezinta cele mai bune performante din partea motorului, avand cel mai mic impact asupra mediului:

95% mai putin pulberi in suspensie

95% mai putine emisii de COcu biometan

90% mai putin NO2

Cel mai bun confort acustic in interiorul cabinei

Pana la 1600 km autonomie cu gaz natural lichefiat

Conectivitate maxima

Cel mai bun contact cu natura

In plus, noul model de camion IVECO S-Way Natural Power ofera o gama larga de motoare cu gaz natural, pentru o functionare cat mai ecologica si silentioasa, care este potrivita tuturor aplicatiilor:

Motor Natural Power Cursor I 3

Motor Natural Power Cursor 9

Intervale de mentenanță mari (chiar si mai mult de 90. 000 km)

Sistem post- tratament fara intretinere

Daca si tu vrei sa afli mai multe despre noul model IVECO S-Way sau despre noul model de camion IVECO S-Way Natural Power, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva.