De ce treci definitiv la oja semipermanentă?

Lacul de unghii este aliatul ideal pentru a avea unghii perfecte. Singurul minus, trebuie să te gândești la asta în fiecare săptămână. Lacul se poate desprinde și deveni inestetic. Însă, revoluția momentului este oja semipermanentă: se găsește peste tot și la toate prețurile!

Aproape infailibil, lacul semipermanent are totul pentru a te seduce!

Cu toate am avut experiența nefericită de a petrece un sfert de oră bun aplicându-ți lacul cu atenție, așteptând să se usuce și după o zi sau două, văzându-l literalmente în bucăți. Sau să ieși din duș și să vezi că deja începe să se desprindă. În aceste momente visezi la un lac care să reziste mult timp. Într-adevăr, un lac clasic și ieftin poate fi o adevărată pierdere de timp. Iar când te hotărăști să alegi prețul mic va dura maxim 5 zile. Este la îndemână dacă vrei să-l schimbi în fiecare săptămână. Pe de altă parte, devine plictisitor dacă pleci în vacanță și nu te-ai gândit să iei trusa de unghii. Remediul pentru această problemă? Alege oje semipermanente Venalisa! Deci, ar trebui să treci definitiv la oja semipermanentă?

Lacul semipermanent, lacul care rezistă… mult timp

Lacul semipermanent are avantajul de a fi infailibil. Este realizat dintr-un polimer acrilic pigmentat, o textură, apropiată de lacurile clasice, dar puțin mai groasă. Deci, nu se va desprinde și nu va lăsa găuri uriașe inestetice pe unghii. Se aplică la fel de ușor ca o ojă clasică, cu excepția faptului că se aplică un strat de bază înainte și după și se usucă doar la lumina UV. Avantajul? Poate dura până la 3 săptămâni. În acest moment, trebuie îndepărtat, deoarece demarcația cu recreșterea unghiilor începe să fie vizibilă. Dar 3 săptămâni… e grozav! În final, lacul semipermanent dă un efect natural și nu deteriorează unghiile, spre deosebire de unghiile false. Vrei să afli mai multe despre secretele lacului semipermanent?

Lacul de unghii semipermanent vine la tine acasă

Fie ca mergi la mare sau la piscina, lacul semipermanent rămâne intact. Mai mult, nu mai trebuie să treci pe la un salon de înfrumusețare, pentru că recent, marile branduri de cosmetice au lansat kit de unghii pentru manichiură semipermanentă de făcut acasă. Și fie că ai făcut la un profesionist sau acasă, lacul semipermanent se poate îndepărta foarte ușor, se poate șterge cu un simplu solvent pe baza de acetonă.

Pentru a-l usca, poți folosi chiar și invenția secolului: lampa cu lumină ultravioletă ! Ușor și practic, oja semipermanentă este un must have! Gata cu lacurile clasice care îți pierd timpul prețios.

În concluzie, ceea ce îți place la oja semipermanentă este cât de ușor este de aplicat – uscarea cu lampa UV și efectul natural al unui lac clasic.