Daniela Gyorfi, desfigurata

Din fericire, nimeni nu a batut-o pe Daniela Gyorfi, asa cum s-a intamplat in cazul Alexandrei Stan. Daniela si-a facut inca trei operatii estetice, o rinoplastie, o umplere a buzelor cu grasime proprie si o diminuare de cearcane. Interventiile au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute si se pare ca vedeta se simte deja mult mai bine.

La iesirea din clinica unde s-a operat Daniela a fost de nerecunoscut din cauza bandajelor si umflaturilor din jurul ochilor.

“Sunt bine, mă simt bine. Nu mă aşteptam să mă simt atât de bine, în cateva zile o să merg să-mi scot bandajele. Mi-am făcut operaţie la nas, mi-a reparat buzele şi cearcanele”, a declarat Daniela Gyorfi pentru WOWbiz.„Am fost la Kasem pentru a-mi face alte intervenţii mici, dar mi-a atras atenţia asupra nasului. Aşa am aflat că am o deviaţie de sept. E adevărat că dintotdeauna am respirat mai greu pe nas, dar nu m-a deranjat atât de tare. Când mi-a făcut simularea, m-a convins. Mi-a plăcut rezultatul, cum ar arăta nasul meu modificat”, a spus Gyorfi, pentru Click!