Gabriel Cotabita este foarte mandru de fiicele sale!

Gabriel Cotabita este unul dintre artistii care prefera sa isi tina viata personala departe de ochii curiosi ai publicului. Vedeta a vorbit insa despre fetele sale si despre cat de mandru este de ele.

„In anii ’90 aveam si 28 de spectacole pe luna, asa ca am fost un tata prin corespondenta. Am avut un moment de revelatie, prin 1994, cand am facut o schimbare de plan. Facusem productie muzicala pana prin ’93-’94, iar in ’94 mi-am zis: „Nu mai fac nimic”. Si timp de patru luni am fost baby sitter-ul fetelor. După aceea am reluat spectacolele, dar acea pauza m-a ajutat sa le inteleg. Fetele mele aveau atunci 12 ani, respectiv 9 ani. O perioada de varsta foarte complicata.

Cea mai mare, prima nascuta, Aiela (n.r. 32 de ani), a devenit mamica, între timp. Sunt bunut. Asa imi spun fetele celelalte. Sunt bunic de baiat, de patru luni. Si ma uit la nepotul meu si sunt foarte bucuros, pentru ca vad un copil care rade tot timpul. In fotografii este cu gura pana la urechi. Parintii il inconjoara cu iubire, lucru pe care eu nu am putut sa il arat fetelor mele. Aiela este PR, a terminat terminat facultatea la SNSPA, este apreciata, am primit felicitari pentru ea.

Gemenele Eliza și Milena (n.r. au 29 de ani) sunt altfel construite. Sunt diferite, si ele intre ele, desi sunt univiteline, dar si de fata de cea mare. Eliza a terminat Relatii Internationale si a facut, suplimentar, niste cursuri legate de fonduri europene, motiv pentru care s-a apucat de televiziune. A facut productie TV, a avut propuneri sa apara pe sticla, dar ea a spus: „Uite care este chestia, eu nu vreau sa apar la televizor”, iar cand a fost intrebata de ce nu vrea cand toate tinerele se inghesuie sa fie vedete TV, ea a raspuns: „Daca ar arata ca mine si s-ar numi cum ma numesc eu, lumea s-ar gandi ca nu am niciun fel de probleme sa apar la televizor. Eu nu vreau sa apar la televizor! Eu vreau sa fac productie de televiziune”. Acum, Eliza, pentru a confirma ca ii place sa lucreze in televiziune, face figuratie la un film indian, undeva in croaziera pe Mediterana.

Cealalta geamana, Milena, a lucrat in imobiliare, apoi sapte ani in Italia, la o companie alimentara foarte mare. Acum vrea sa intre cu compania respectiva pe piata din Romania. Sunt cu totul si cu totul diferite fetele! Isi traiesc viata, iar mie mi se pare extraordinar! Si nu vor sa se marite. Eu le spun: „Lasa ca va prinde careva pe voi si nu mai scapati!”. „Nu, nu-i adevarat!”, ma contrazic ele. Si adevarul e ca fetele mele sunt foarte frumoase, langa ele multi/multe au complexe de inferioritate”, a marturisit Gabriel Cotabita pentru WOWbiz.