Iata ce pretuiesc femeile la un barbat dincolo de aspectul fizic!

Desi se crede ca femeile vor barbati care sa arate bine si sa fie frumosi, studiile arata ca sexul feminin isi bazeaza alegerile in dragoste in primul rand pe ceea ce isi doresc de la partener, iar apoi dupa infatisare.

Iata cateva elemente pe care femeile le pretuiesc la un barbat dincolo de aspectul fizic!

Modalitatea in care acesta o trateaza

Orice femeie prefera ca in spatele partenerul ei sa se ascunda un adevarat gentleman, nu atat de aspectuos, insa cu maniere alese.

Datorita faptului ca sexul feminin este mult mai sensibil atunci cand vine vorba de sentimente, femeile au invatat ca personalitatea si comportamentul sunt prioritare in fata infatisarii.

Femeile cauta protectia unui barbat

Orice femeie doreste sa se simta protejata de partenerul sau, sa simta ca acesta este apt si puternic.

In plus, studiile arata ca reprezentantele sexului frumos sunt atrase de instinctul masculului Alfa pe care il au unii potentiali parteneri.

Aveti sau nu lucruri in comun?

Femeile vor cauta intotdeauna un partener care sa aiba majoritatea intereselor comune cu ale sale, pentru a evita unele situatii neplacute cu un partener cu care acestea nu sunt compatibile din punct de vedere al intereselor comune.

Asa ca trebuie sa evaluezi foarte bine care sunt lucrurile pe care tu si partenerul tau le aveti in comun!

Nivelul de educatie conteaza foarte mult in alegerea unui partener

Fiecare femeie isi doreste ca partenerul sau sa fie un om inteligent, capabil sa intreprinda multe lucruri.

Este vorba aici foarte mult despre statutul social pe care il confera studiile, cat si personalitatea si manierele pe care le formeza.

Situatia financiara

Materialism numit de unii, insa de catre unele femei pur si simplu siguranta zile de maine.

Fiecare persoana vrea sa se stie langa un partener capabil, realizat, cu care sa duca o viata fara lipsuri sentimentale sau financiare.