Se poate face transplant de par?

Se poate face transplant de par in Romania pentru ca sotul meu a avut intotdeuna probleme cu caderea parului si acum nu mai are foarte mult par pe cap si se gandeste sa se duca la o clinica din Turcia pentru a-si implanta par. Eu nu sunt de acord cu aceasta decizie a lui sa dea atat de multi bani pe o operatie care poate sa nu aibe succes si parul implantat sa nu creasca. La clinica la care doreste sa se duca sa isi implateze par trebuie sa plateasca 5000 euro si daca tot vrea sa isi implanteze par as dori sa faca transplantul in Romania pentru ca presupun ca sunt clinici si la noi ce executa asemenea implanturi de par si preturile cu siguranta ar fi mai mici, pana in 2000 euro as fi de acord sa dea pentru a-si implanta par. Credeti ca in alta tara transplantul de par s-ar putea realiza mai bine in Romania? Unde imi recomandati sa ii sugerez sa se duca sa isi implanteze par pentru ca a devenit o obsesie pentru el si in fiecare zi numai de asta vorbeste, cum sa isi i-a concediu ca sa se duca sa isi implanteze par. As dori sa va intreb daca se poate face transplant de par si in Romania si ce preturi se practica la noi in tara.

Se poate face transplant de par si in Romania, chiar sunt foarte multe clinici ce au preturi mult mai mici decat suma ce doreste sa o ofere sotul tau pentru un transplant de par in Turcia. De exemplu la o clinica privata din Romania se poate face transplant de par si costurile sunt intre 500 si 2000 de dolari in functie de cate de fire de par sunt implantate. In cazul acestei clinici din Romania persoana ce necesita pana la 400 de grefe trebuie sa plateasca 500 de dolari in timp ce pentru zone implante unde este nevoie de peste 1000 de grefe suma poate ajunge la 2000 de dolari. Chiar si la o clinica din Germania de exemplu un transplant de par costa intre 1500 si 6500 de euro iar numarul grefelor necesare pentru implant variaza intre 500 si 3200.
Mi se pare foarte scump tariful clinicii din Turcia unde sotul tau doreste sa isi fac implant de par si sunt alte tari precum Germania unde ar putea plati mai putin si este posibil ca si conditiile sa fie mult superioare decat conditiile ce le va avea la clinica din Turcia. Persoanele ce doresc sa isi faca transplant de par evita sa faca implantul in Romania pentru nu se obtin rezultate la fel de bune ca si in cazul in care implantul de par se realizeaza in clinici din alte tari. Daca sotul tau nu mai are aproape nici un fir de par pe cap atunci se justifica pretul de 5000 de euro ce ar trebui sa o plateasca la clinica din Turcia insa tot cu aceeasi bani ar putea sa isi faca implantul la o clinica privata din Germania unde medicii poate au mai multa experienta. Cred ca ar trebui sa il lasi sa se duca unde doreste sa isi faca transplantul de par pentru ca daca isi va face transplantul de par in Romania si parul va cadea la scurt timp dupa implant atunci o sa trebuiasca sa dea alti bani si o sa cheltuiasca mai mult de 5000 de euro.