Cine sunt cei mai bine platiti actori din lume? Iata numele si cat castiga

Cu o avere de 100 de milioane de dolari Tom Cruise domina clubul bogatilor de la Hollywood. Printre programarile fixe ale verii se numara inevitabilul clasament intocmit de Variety , care face socoteala in buzunarele vedetelor cinematografiei americane si face bilantul pentru a decide care sunt cei douazeci cei mai bine platiti din ultimul an. Cifrele? Ametitoare, mereu in jur de sase zerouri, cu cateva confirmari previzibile si multe intrari noi neasteptate.

TOM CRUISE ESTE CEL MAI PATIT DIN HOLLYWOOD

 Multumita Top Gun: Maverick, Tom Cruise a reusit o isprava senzationala: sa ajunga la 100 de milioane de dolari castigati intr-un an . Strategia actorului este ca o „vulpe batrana” a cinematografiei : in comparatie cu alti colegi care cer imediat onorarii senzationale, el si agentii lui se inteleg pe sume mai mici (vorbim mereu de milioane de dolari) dar in contract se insereaza si procentul pe incasari. Acelasi lucru va face si pentru viitoarele capitole din Mission Impossible : va incepe de la o suma stabilita intre 12 si 14 milioane initial, apoi va adauga o cota din castigurile de box office.

CAT VOR CASTIGA SMITH, DI CAPRIO SI BRAD PITT

Pe podiumul celor mai bine platiti, pe locul doi, Will Smith surprinde cel care a incasat 35 de milioane de dolari pentru filmul Emancipation , povestea adevarata a unui sclav afro-american: dupa pumn live TV la Chris Rock, la Oscaruri, pentru actor lucrurile s-au prost si au fost inghetate mai multe proiecte. In clasamentul 2023, cu siguranta nu va fi acolo. Pe locul trei, la egalitate cu 30 de milioane, se afla Leonardo DiCaprio (multumita lui Killers of the Flower Moon , noul film de Martin Scorsese) si Brad Pitt , datorita contractului pentru urmatorul film de Formula 1.

ACTORII MILIONARI DIN 2022

Deruland prin Top 20 al lui Variety , se dovedeste ca Dwayne Johnson a fost platit cu 22,5 milioane de dolari pentru Black Adam, un nou film de benzi desenate in care joaca rolul unui razboinic egiptean care se elibereaza dupa 5 mii de ani de inchisoare, in timp ce Will Ferrell (indragit si cunoscut in America) a luat 20 pentru Spirited (in distributie se afla si Ryan Reynolds, care a primit acelasi cec), aceeasi suma pe care Netflix a platit-o lui Chris Hemsworth pentru Extraction 2 si pe care l-a incasat pe Vin Diesel (pentru Fast X) , Tom Hardy (pentru V enom 3) si, surprinzator, Joaquin Phoenix pentru Joker 2 (in cazul lui s-a simtit efectul Oscar). Stabil la 20 de milioane Denzel Washington , pentru filmul de actiune The Equalizer 3 , in timp ce cu un pas mai jos, la 15 milioane, Jason Momoa (pentru Aquaman and the Lost Kingdom ) si inoxidabilul Eddie Murphy (pentru Beverly Hills Cop IV ). Putin mai jos este Chris Pin si 13 milioane de dolari (pentru continuarea Star Trek) si 12,5 milioane de dolari Steve Carell (pentru a da vocea lui Minions: The Rise of Gr u).

MARGOT ROBBIE ESTE CEA MAI MARE PATITA DIVA

Pentru a gasi cea mai bine platita vedeta feminina a anului, trebuie sa cobori pe locul optsprezece si pe cele 12,5 milioane de dolari pe care M argot Robbie i-a adunat pentru a realiza Barbie , filmul despre papusa iconica: aceeasi cifra exacta luata de Ryan Gosling, care il interpreteaza pe Ken in film. Vorbind despre micile dive care cresc, Millie Bobby Brown se materializeaza pe neasteptate , succesul a explodat literalmente in mainile ei datorita Stranger Things : actrita are doar 18 ani, dar are o putere de negociere enorma. atat de mult incat Netflix ii va plati 10 milioane pentru a juca in cel de-al doilea sezon al seriei Enola Holmes.Inchide Top20 Timothee Chalamet , care a intrat in clasament cu 9 milioane de dolari: aceasta este suma pe care a obtinut-o pentru a-i filma pe Monk a, noul reboot al The Chocolate Factory.