Care sunt avantajele parfumurilor unisex?

Parfumurile unisex sunt din ce in ce mai populare in randul iubitorilor de miresme placute de pretutindeni deoarece acestea sparg barierele stereotipurilor si pot fi folosite de femei si barbati deopotriva, indiferent de varsta sau gusturile lor. Datorita unui parfum unisex, te vei bucura de senzualitate si eleganta, dar si de amestecuri irezistibile de note si familii olfactive!

Parfumurile unisex sunt ideale pentru femei si barbati, fiind prezente numeroase colectii versatile, puternice si incantatoare pentru fiecare gust, dorinta si eveniment, asa ca iata care sunt avantajele unui parfum unisex!

Creeaza armonie

Parfumurile unisex se deosebesc de cele de gen printr-o armonie de miresme irezistibile si aparte, de la note proaspete, dulci si florale regasite in parfumurile de dama si pana la aromele lemnoase, oceanice si de piele regasite in parfumurile barbatesti. Pentru o nota de lunga durata nu uita sa pulverizezi parfumul in zonele unde se simte cel mai intens pulsul: la incheieturi, gat, ceafa si tample.

Poate fi folosit de cupluri

Parfumurile unisex sunt incredibile pentru partenerii dintr-un cuplu deoarece pun in evidenta atat trasaturile feminine, dar si cele masculine. Chiar daca tu si partenerul tau aveti gusturi diferite, acest lucru nu o sa va impiedice sa folositi parfumul pentru ca efectul notelor se resimte diferit pe fiecare persoana, fiind in special influentat de pH-ul pielii.

Poate fi folosit de toata familia

Daca ai frati sau surori mai mici, cu siguranta ai intampinat cel putin o data situatia in care acestia doreau sa-ti foloseasca parfumul sau alte cosmetice. Ei bine, deoarece parfumul unisex poate fi folosit indiferent de varsta si gen, familia ta poate investi in 2 sau 3 sticlute din acelasi sortiment de parfum, astfel incat sa fie folosit de catre toti membrii!

Individualitatea parfumului

Un parfum special pentru femei sau barbati va putea fi recunoscut chiar daca este utilizat de mai multe persoane, insa un parfum unisex, datorita armoniei de note si miresme deosebite, ofera individualitate, personalitate si un simt olfactiv diferentiat de la o persoana la alta, astfel incat sa te bucuri de note unice si de invidiat!

Cadoul ideal

Vrei sa oferi un cadou inedit unei persoane de la facultate, de la locul de munca sau din alt grup de prieteni sau cunostinte, insa nu ii cunosti preferintele? Nu iti face probleme! Un parfum unisex te va scapa numaidecat dintr-o astfel de situatie deoarece creeaza un parfum specific pentru fiecare purtator. Cu siguranta nu vei da gres cu un astfel de dar!

3 parfumuri unisex inedite

Lost Cherry – Tom Ford

Lost Cherry este un parfum unisex cu note gurmande calde si dulci de cirese si migdale amare. Ofera o mireasma irezistibila ce poate fi purtata indiferent de locul in care te afli sau evenimentul la care participi!

Voyage D’Hermès – Hermès 

Cu un flacon deosebit si modern, Voyage D’Hermès cucereste inimile tuturor iubitorilor de parfum datorita miresmelor unisex irezistibile de ambra, ienupar si santal, fiind deosebit de purtat pentru persoanele intotdeauna gata de aventura si calatorii!

CK One Gold – Calvin Klein

Un parfum cu notorietate, CK One Gold de la Calvin Klein ofera miresme unisex indraznete si nobile, imbinand arome captivante fresh, suculente si lemnoase care cuceresc inimile si simturile tuturor. Este un parfum excelent de oferit cadou sau pentru rasfatul propriu!

Un parfum unisex este excelent de oferit cadou sau chiar pentru uzul personal, oferind numeroase miresme si concentratii de parfum, de la ape de toaleta si pana la spray-uri de corp, asa ca nu mai sta pe ganduri si gaseste parfumul unisex ideal pentru orice ocazie, special conceput pentru gusturile si dorintele tale!