10 lucruri cu care femeile de succes nu-si pierd timpul

Succesul este definit diferit pentru fiecare. Dar indiferent care este versiunea ta despre succes, exista anumite obiceiuri care irosesc timpul si care impiedica pe oricine cauta succesul.

O femeie de succes stie asta mai mult decat oricine. Deci, in acest articol, vom trece prin 10 obiceiuri cu care femeile de succes nu isi pierd timpul. Scapa de aceste obiceiuri si vei fi pe drumul tau spre a fi chiar tu o femeie de succes.

1. Nu barfeste

O femeie cu adevarat de succes nu petrece timp barfind. Pentru o femeie de succes, energia risipita este cea care o doboara.

– O femeie de succes prefera sa faca lucruri pozitive.

– Ea nu vorbeste despre ceilalti pe la spatele lor cand nu se pot apara.

– Ea intelege ca viata privata a altcuiva nu este treaba ei.

– E plina de compasiune, nu critica.

– O femeie de succes lucreaza pentru obiectivele pe care si le-a stabilit.

Si asta inseamna a avea succes. Realizarea obiectivelor pe care ti-ai propus sa le indeplinesti.

2. Se inconjoara de oameni valorosi

Un citat celebru spune:

„Esti media celor cinci persoane cu care petreci cel mai mult timp.”

O femeie de succes traieste dupa acest citat. Ea nu vrea sa petreaca timp cu oameni toxici sau rai. Ea stie ca va avea o personalitate asemanatoare cu prietenii ei daca le-ar acorda suficient timp. In schimb, o femeie de succes are grija sa petreaca timp cu oameni care sunt la fel de concentrati si optimisti ca si ea.

3. Nu isi compromite integritatea

O femeie de succes nu isi compromite niciodata integritatea. Te poti baza pe ea pentru a avea un cuvant puternic de spus. Integritatea o impiedica sa-i dezamageasca pe ceilalti, sa tradeze si sa minta, pentru ca ii respecta pe cei din jur si pe ea insasi.

4. Se concentrarea asupra aspectelor pozitive

O femeie de succes stie ca tiparele, atunci cand sunt lasate necontrolate, pot defini cine este ea in timp. Acesta este motivul pentru care alege sa se concentreze pe partea pozitiva a lucrurilor cat de mult poate.

Ea nu se opreste asupra greselilor ei. Ea nu petrece prea mult timp concentrandu-se pe trecut. Ea stie ca nu mergi niciodata mai departe daca nu poti renunta la esecuri. A avea succes inseamna a merge mai departe si a te imbunatati.

Sigur, este important sa inveti din greseli, dar odata ce ai invatat ce trebuie sa inveti, mergi mai departe si ramai concentrata asupra obiectivelor tale.

5. Isi sustine credintele

O femeie de succes nu cauta certuri, dar nici nu se teme sa spuna ce crede. O trasatura distincta a unei femei de succes este sa-si exprime opiniile chiar si atunci cand convingerile ei sunt impotriva majoritatii.

Ea nu isi exprima parerea in mod nepoliticos sau cu intentia de a-i enerva pe ceilalti, ci pur si simplu isi exprima parerile intr-un mod calm si practic. O femeie de succes se cunoaste bine pe ea insasi si in ce crede. Cand vede ceva care contravine acestor convingeri, ea va vorbi mereu.

6. Nu cauta atentie pentru a-si stimula ego-ul

O femeie de succes nu are nevoie de atentie pentru a-si spori ego-ul. Ea este deja suficient de increzatoare asa cum este. Laudele exterioare nu o fac fericita.

Ceea ce o face fericita este sa-si atinga obiectivele si sa ii ajute pe ceilalti sa le atinga pe ale lor. O femeie de succes este prea ocupata sa-si traiasca viata in propria ei viziune si asta este suficient pentru ea.

7. Nu isi compromite respectul de sine

Cu totii avem regrete in viata. Poate ca ne comportam intr-un mod care a fost impotriva valorilor noastre.  Dar daca vrei sa ai cu adevarat succes, atunci trebuie sa-ti pastrezi respectul de sine. Respectul de sine este esential pentru femeile de succes. Ea nu vrea sa priveasca inapoi la viata ei cu regret pentru ca si-a sacrificat respectul de sine pentru castiguri. Flirteaza cu seful pentru a merge inainte? In nici un caz!

O femeie cu adevarat de succes se bazeaza pe munca ei buna si talentul ei pentru a merge inainte in viata. Un nivel sanatos de respect de sine ii permite sa aiba increderea necesara pentru a stabili limite ferme. Femeile de succes stiu ce reprezinta si care sunt valorile lor si isi accepta punctele forte si punctele slabe.

8. Nu da vina pe altii

A fi o victima nu te va duce nicaieri repede. Cand ceva nu merge bine, o persoana fara succes va arunca vina literalmente pe oricine altcineva. Dar asta nu duce la crestere sau la asumarea responsabilitatii pentru viata lor.

O femeie de succes are integritate. Ea isi va recunoaste greselile si va lucra pentru a se imbunatati, astfel incat sa nu se mai repete.

9. Nu se compara cu altcineva

Este firesc pentru noi sa ne pasa de ceea ce cred altii. Dar femeile de succes nu se compara excesiv. Ele inteleg ca viata este complexa si ca circumstantele sunt diferite pentru fiecare, asa ca este imposibil sa te compari.

De asemenea, isi dau seama ca nu vor intelege niciodata cum este viata altcuiva in spatele perdelei. Singura persoana, o femeie de succes, cu care se compara este sinele ei din trecut. Acesta este modul in care ea este capabila sa se imbunatateasca si sa evite emotiile de auto-depreciere care provin din comparatie.

10. Este organizata

Timpul este resursa noastra cea mai pretioasa. Annie Dillard a scris: „Cum ne petrecem zilele este, desigur, cum ne petrecem viata.” Daca nu alocam timpul si energia necesare pentru a atinge un anumit obiectiv, acesta nu va fi niciodata terminat.

Avantajul unui sistem organizat este ca permite ca toata atentia sa fie pusa pe munca in sine. Femeile de succes stiu asta. Se concentreaza pe munca si se imbunatatesc incet in timp.