2020, un an bun pentru Flick, domnul Rimă

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut publicului larg ca Flick, domul Rimă, a avut parte de un an 2020 destul de plin, dar, de departe, cel mai important lucru pe care l-a făcut a fost să se căsătorească.

Realizatorul de radio, devenit celebru datorită rimelor inedite pe care le creează instant, s-a căsătorit  cu Denisa Hodişan, o tânără din Oradea. În 2019, Denisa Hodişan a câștigat titlul Miss Planet 2019, la concursul internaţional Miss & Mister Planet, organizat la Tbilisi, Georgia. Tânăra, care a absolvit Facultatea de Matematică, a câștigat și titlul Miss Balkana 2017, la Belgrad.

Domnul Rimă și Denisa s-au cunoscut lucrând împreună la un proiect și apoi au început să se apropie. În prezent, ea are o școală de dezvoltare personală, unde lucrează cu copii de la 4 ani până la vârsta de 16 ani. Cei doi s-au căsătorit civil în luna august în afara țării, alegând să își unească destinele pe o insulă grecească, mai exact în Creta.

Apoi, în toamnă, a venit rândul cununiei religioase. Domnul Rimă și aleasa inimii sale s-au căsătorit religios recent în Oradea. Ei au ales ca slujba religioasă să aibă loc la Biserica cu Lună. Distracția a continuat la un local de 5 stele foarte elegant, pe măsura ținutelor purtate de cei doi miri în ziua cea mare. Nașii celor doi au fost colegul de radio al domnului Rimă, Daniel Buzdugan și soția sa. Pe lângă Daniel Buzdugan și soția sa, domnul Rimă și Denisa au mai avut o pereche de nași.

Distracția nu a lipsit, iar de atmosferă s-a ocupat, printre alții, și Loredana. Una dintre senzațiile serii a fost tortul mirilor, care a arătat senzațional. Acesta a avut trei etaje și a fost ornat cu flori. Deosebit a fost și modul în care au fost aranjate mesele la care au stat invitații. Mesele clasice de nuntă au fost înlocuite cu unele mai înalte. Pe acestea s-au aflat fotografii cu cei doi în diverse ipostaze demne de un cuplu îndrăgostit.

2020, un an bun pe toate planurile pentru Flick

Dincolo de căsătoria cu Denisa, 2020 a fost un an în care lucrurile au mers bine și pe alte planuri pentru Flick, domnul Rimă. Astfel, el continuă să aibă o emisiune de succes la radio, alături de Răzvan Popescu, și, la un moment dat, cei doi au fost prezenți ca gazde și la matinal.

În plus, tot în 2020, el a câștigat și una dintre edițiile emisiunii „Road to Vegas”, organizată de 888poker și PokerFest și transmisă în direct pe postul B1TV. Chiar dacă a mărturisit că este un începător în poker Texas Holdem, el a reușit să învingă jucători experimentați, precum Iustin Cojocaru și Dan Dumitru.

Alte lucruri mai puțin cunoscute despre Flick

Se pare că, de felul său, domnul Rimă este o persoană timidă, dar își exprimă sentimentele, așa cum era de așteptat, prin rime. Chiar și pentru soția sa, Denisa, acesta a scris destul de multe rime și le-a publicat în ultima vreme pe pagina sa de Facebook.

Tot pe Facebook se regăsesc mare parte din rimele pe care le compune omul de radio. Și de multe ori postează și ceea ce creează la cererea oamenilor care îi solicită versuri pentru diverse ocazii. Fanii lui Flick îi cer de multe ori versuri pentru a-și amuza prietenii, pentru a-și declara dragostea sau chiar pentru a se despărți. La un moment dat, domnul Rimă a declarat că primește zilnic în jur de 3.000-4.000 de mesaje pe rețelele sociale.

Iar pasiunea sa pentru rime și poezii este și motivul pentru care el a devenit cunoscut. El își posta poeziile pe un blog pe care a ajuns și omul de radio Mihai Morar, care face echipă cu Daniel Buzdugan. Pe blog, Flick posta nu numai poezii, ci și tot felul de topuri, glume sau parodii, care i-au atras atenția lui Morar. Și așa a ajuns Sebastian Andrei Filcea, care era contabil de meserie, în atenția publicului, fiind descoperit inițial de Mihai Morar.

Și cum dintr-o pasiune poți ajunge ușor la alta, Flick a fost remarcat și de Mihai Bendeac după ce actorul a auzit la Radio Zu parodia făcută de domnul Rimă pentru piesa „Căsuța noastră, cuibușor de nebunii”. În acel moment, actorul, care este și jurat la emisiunea iUmor de la Antena 1, i-a propus lui Sebastian Andrei Filcea să fie scenarist al emisiunii “În puii mei”, de la aceeași televiziune, ceea ce Flick a și acceptat să facă.

Tânărul realizator de radio a scris atât de multe poezii, încât acum se pregătește de lansarea unei cărți. Rămâne să vedem cât de romantic este domnul Rimă în versuri.

Și, cum nu se dă înapoi de la provocări, în 2019, Sebastian Andrei Filcea a luat parte la un experiment inedit. El a fost provocat de colegul său, Răzvan Popescu, dar și de ascultătorii Radio Zu, să facă un matinal vorbind doar în rime. Flick nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat provocarea. Așa că într-o dimineață la matinal, el a vorbit doar în rime timp de trei ore. În cele trei ore, el a făcut 149 de rime.