De ce sa fii romantic!

Romantismul este parte a fiecarei relatii si ar trebui sa tinem cont de acest lucru mai mult. Atunci cand romantismul dispare, dispare si placerea de a fi cu celalalt sau chiar dragostea pe care i-o purtam. Daca nu aveai motive pentru care sa fii romantic, noi iti dam cateva!

 

Mai mult sex

Cu ce te-as putea convinge sa fii mai romantic daca nu cu promisiunea unei vieti pline de sex? Specialistii au ajuns la concluzia ca cu cat partenerii sunt mai romantici, cu atat vor avea parte de mai mult sex.

 

Sentimente vii

Atunci cand esti romantic trezesti in inima partenerului senitmente frumoase si chiar iubire. Tot specialistii sunt de parere ca cu cat esti mai romantic, cu atat partenerul te va iubi mai mult si se va comporta la fel de frumos ca si tine.

 

Intelegere

Un studiu a aratat ca cei care au parteneri romantici au mai multa incredere atat in partener, cat si in fortele proprii si declara ca se simt mai intelesi de cei din jur.

 

Casatorie

Chiar si relatiile sau casatoriile care au parteneri romantici rezista mai mult, spun specialistii. Romantismul este responsabil si de intarirea sentimentelor pe care i le porti partenerului.

 

Te simti mai bine

Atunci cand esti romatic sau faci gesturi romantice te vei simti automat mai bine, in special daca le faci din inima. In acest fel, iti ajuti si partenerul sa se simta in largul sau langa tine.

 

Copiii

Tot studiile au demonstrat faptul ca copiii care traiesc intr-un cuplu care-si ofera dovezi de dragoste si romantism sunt mult mai fericiti si mai putin egoisti cu cei din jur. In plus, acestia au o familie mai fericita, traiesc intr-un mediu mai pasnic, iar parintii sunt exemple bune de urmat.