Alex Bodi a dezvaluit adevaratul motivul al intalnirilor cu Bianca Dragusanu. De ce a vrut sa o vada

Alex Bodi a spus care este adevaratul motiv pentru care s-a intalnit, de mai multe ori, cu Bianca Dragusanu. Cei doi sunt despartiti din toamna anului trecut, insa afaceristul are cateva lucruri la casa fostei sotii si le vrea inapoi.

Aceste lucruri sunt foarte importante, pentru ca este vorba de niste acte, printre care si certificatul de nastere al lui Alex Bodi.

Omul de afaceri vrea sa-si recupereze actele de la locuinta fostei sale partenere. Blondina i-a promis ca i le va da inapoi, insa acest lucru nu s-a intamplat pana la momentul actual.

Alex Bodi a acordat un scurt interviu la iesirea dintr-un club. Acesta a fost intrebat despre intalnirile pe care le-a avut cu Bianca Dragusanu, dezvaluind motivul pentru care a fost nevoit sa-si revada fosta sotie.

Antreprenorul din Medias are cateva acte importante la locuinta divei, de pe vremea cand locuiau impreuna. Certificatul de nastere al lui Alex Bodi se afla in casa fostei asistente TV.

Blondina i-a promis ca actele vor ajunge inapoi la el, insa Alex Bodi nu le-a primit nici acum.

,,Ea are certificatul meu de nastere si inca ceva, mi l-am uitat la ea acasa de mult, atunci cand mi-am schimbat buletinul. Tot am vorbit ca mi-l da, mi-l da si nu s-a mai intamplat. Mai am ceva documente la dansa, nu cred ca nu ar vrea, ca nu are ce sa faca cu ele”, a declarat Alex Bodi la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau intentioneaza sa faca urmatorul pas in relatia lor. Cei doi indragostiti si-ar fi organizat o nunta fabuloasa, al carei pret ajunge la un milion de euro.

Intrebat de parere are despre cea de-a treia casatorie a Biancai Dragusanu, care ar urma in aceasta vara, Alex Bodi a spus ca nu-l mai intereseaza acest subiect si nici nu vrea sa fie implicat. Amandoi sunt pe drumuri separate acum, la mai bine de jumatate de an de cand au incheiat relatia.