Xbox Live se lupta cu conectarile in ziua lansarii Xbox Series

Utilizatorii Xbox Live se lupta sa se conecteze astazi la serviciu, pe fondul lansarii atat a Seriei Xbox X, cat si a Seriei Xbox S. Asistenta Xbox a trimis Twitter pe la 14:33 ca echipele sale „se incheiau cu o solutie pentru aceasta problema”. Cu toate acestea, unii utilizatori inca se luptau sa se conecteze pe mai multe platforme incepand cu ora 16:40. O rezolutie este inca in asteptare.

Consolele Microsoft de ultima generatie ajung astazi (desi ar putea fi dificil sa gasesti o consola , datorita provocarilor cererii mari intr-o pandemie). In plus fata de lansarea unor titluri precum Assassin’s Creed Valhalla , consola permite, de asemenea, compatibilitatea inapoi pentru jocurile Xbox, Xbox 360 si Xbox One, care pot fi redate pe hardware-ul Xbox One existent.

Serviciile online sunt deja importante pentru jucatori pentru a descarca noi jocuri, actualizari si multe altele pentru consolele lor. Cu toate acestea, pentru Xbox Series S, o conexiune functionala este indispensabila pentru a juca orice. Sistemul este unul complet digital care nu foloseste jocuri pe discuri.

Echipa de asistenta Microsoft a recunoscut intreruperea incepand cu ora 13:01 ET. si au spus ca lucreaza la asta. In cazul in care utilizatorii nu se pot conecta la Xbox Live, unii utilizatori constata ca consola nu isi poate verifica calitatea de proprietar al unui joc si ii permite sa intre in el. Washington Post’s Gene Park a raportat ca nu poate incepe Assassin’s Creed Valhalla, de exemplu .

La momentul publicarii, Microsoft a spus ca intampina probleme in serviciile de baza Xbox Live, precum si in Destiny 2 , care a lansat un patch imens pentru expansiunea Beyond Light marti.

Scanarea serviciilor pe Xbox One si Xbox 360, ambele pareau sa fie in regula, desi unele functii conectate au fost incarcate lent.

Actualizare: Microsoft, chiar inainte de ora 15:00 ET, a spus ca crede ca a rezolvat problema. Utilizatorii ar trebui sa se poata conecta la Xbox Live pe toate platformele. Dar daca nu poti, anunta-i.

Xbox Live, dupa cum multi vor sti deja, este serviciul de jocuri online al Microsoft. Indiferent daca doriti sa jucati cu noi jucatori, sa cumparati si sa descarcati jocuri noi sau altceva care necesita o conexiune activa la internet, totul trece prin Xbox Live. Deci, serverele care se lupta din cauza cererii extreme nu sunt un semn bun.