Vrei să îți deschizi o nouă afacere și ai nevoie de un spațiu legal pentru biroul tău? Alege serviciile URED Group

O idee strălucită poate deveni foarte ușor o afacere de succes dacă reușești să depășești toate procesele birocratice care stau în calea înființării firmei în cauză. Unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să îl bifezi este găsirea unui spațiu ideal pentru a-ți găzdui sediul firmei și înregistrarea acestuia ca atare. Chiar dacă dispui de câțiva metri pătrați, partea dificilă va fi să reușești să obții toate aprobările de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea acolo.

Dacă vrei să transferi toată această responsabilitate pe umerii unor profesioniști și îți dorești să scapi de birocrația pe care o presupune această etapă, analizează oferta URED Group de găzduire sediu social și alege opțiunea care se pliază întocmai nevoilor tale:  https://www.ured.ro/gazduire-sediu-social/.

Ce este un sediu social?

Sediul social este denumirea legală acordată adresei oficiale a unei firme care figurează în acte, locul unde se desfășoară activitatea propriu zisă și unde se pot susține întâlniri sau controale. Orice societate comercială are obligația de a deține un astfel de sediu pentru a nu se expune riscurilor de suspendare a activității sau a contravențiilor în urma depistării unor nereguli pe acest plan.

De ce să apelezi la serviciile firmei de imobiliare URED?

Să găsești un spațiu ideal în București care să îndeplinească toate condițiile necesare pentru un sediu social la prețuri decente este o provocare greu de îndeplinit fără ajutor din exterior. URED este echipa care te ajută nu doar cu spațiul în sine, ci și cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru a-l putea exploata ca atare. Gestionarea corespondenței, servicii de copiere, fax, internet, mentenanță, realizarea documentației necesare, absolut totul este acoperit de firmă, atenția ta putând fi direcționată către chestiuni practice mult mai importante. Beneficiile incluse în oferta URED sunt numeroase și conturate în așa fel încât să te scutească de întreaga responsabilitate administrativă, fără să fii nevoit să plătești sume mari în acest sens.

Bucură-te de un raport cost-beneficii foarte avantajos

URED este ajutorul ideal pentru tine în momentul în care vrei să îți deschizi o afacere sau să îți muți sediul într-un timp foarte scurt. Procedura de obținere a documentației este una simplă și rapidă, iar prețul pe care îl vei plăti este foarte avantajos și se poate adapta nevoilor tale.

Ai parte de trei variante de oferte disponibile, în așa fel încât să o alegi pe cea ideală pentru tine. Prima îți propune găzduirea unui sediu social fără activitate la căsuța poștală, pentru doar 9 euro lunar. Următoarea îți oferă posibilitatea să închiriezi un spațiu, pe care să îl poți utiliza drept sediu social cu activitate redusă și să fii astfel înregistrat ca plătitor de TVA, în schimbul a 35 de euro lunar.

Cea de-a treia variantă îți oferă libertate totală în exploatarea spațiului drept birou personal, lucru pentru care vei plăti 10 euro per metru pătrat. Prețul include toate facilitățile suplimentare disponibile, plus costurile și demersurile necesare înființării societății.

Solicită chiar acum o ofertă de găzduire direct de pe site

Dacă propunerea URED te încântă, te mai despart doar câteva click-uri pentru a beneficia de aceasta. Accesează pagina firmei, completează formularul de ofertă cu datele solicitate și transmite-l spre analiză. Un membru a-l echipei te va contacta în scurt timp pentru a pune la punct ultimele detalii și a încheia contractul.

Scapă de grija sediului social și concentrează-te pe aspecte mult mai importante din procesul de dezvoltare al afacerii tale cu URED Group!