Un furnizor important de produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor!

Dacă doriți să obțineți rezultate foarte bune în salonul dumneavoastră profesional de manichiuri și pedichiuri moderne, aveți nevoie de un furnizor de produse de actualitate și foarte competitive.

Everin.ro este un important magazin online din România care vă oferă produse de marcă proprie profesionale, precum și produse pentru îngrijirea unghiilor, fabricate de producători celebri în toată lumea. Este vorba despre firme renumite deja și la noi în țară, precum CANNI, BASE ONE, SILCARE, VENALISA, FSM, ROSALIND, etc.

Categoriile principale de produse EVERIN

Următoarele categorii principale de produse pot fi achiziționate online cu ajutorul acestui magazin online de produse manichiura foarte modern și complet: soluții pregătitoare pentru unghii, geluri construcție, geluri color, ojă semipermanentă, aparatură modernă, decoruri unghii, accesorii și ustensile, etc.

Toate sunt produse de o excelentă calitate care vă vor ajuta foarte mult să obțineți manichiuri foarte complexe și rezistente, timp îndelungat. Orice produs inclus în oferta Everin.ro poate fi comandat online atât de către firmele specializate cât și de către persoanele fizice care obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă sau care doresc să înceapă o carieră profesională în acest domeniu.

Clienții care au colaborat până acum cu acest important distribuitor au fost foarte mulțumiți de gelurile pentru construcție și de toate categoriile de soluții pregătitoare pentru unghii, în special.

Acestea au fost cele mai solicitate produse. Este interesantă și oferta de oje semipermanente, oferta de aparatură ultramodernă precum și cea de decoruri unghii.

Orice salon modern de îngrijire a unghiilor poate achiziționa la prețuri foarte bune și într-un mod foarte simplu, modele variate de lămpi profesionale UV sau LED, lămpi de birou, aspiratoare eficiente pentru praf, sterilizatoare, dezinfectante profesionale, etc. Oferta de aparatură profesionale este de actualitate maximă și în mod frecvent, aici, sunt organizate campanii importante de reduceri.

Ojele semipermanente sunt marcă proprie. De asemenea, în ofertă veți găsi incluse toate tipurile de oje profesionale de acest fel Smuzi, Forest, Neon și Disco. Culori și nuanțe foarte variate și interesante, pentru orice tip de eveniment! Puteți comanda și decoruri unghii în același timp dacă doriți să realizați o manichiură mai sofisticată.

Oferta magazinului acesta online include și produse pentru persoanele care suferă de unghii subțiri, casante sau deteriorate, precum și produse de maximă actualitate (Ex.: Rubber Cover Base, pudre acrilice, etc.). Toate produsele comercializate acum și în România se folosesc în toate saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri din întreaga lume.

Comenzile pot fi făcute în cantități mici sau mari. Produsele pot fi returnate dacă sunt îndeplinite condițiile impuse de către companie. Plata se poate face cu cardul sau ramburs, în momentul primirii coletului. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport sunt oferite în mod GRATUIT de către companie.

Produsele merită testate imediat și oferta merită studiată periodic, deoarece  este de maximă actualitate.