Cele mai bune 12 aplicatii de antrenament

Chiar si cei mai pasionati de fitness pot folosi un impuls de motivatie pentru a se ridica de pe canapea si a face miscare. Daca esti nou la antrenamentele obisnuite sau un veteran al culturii fizice, cele mai bune aplicatii de antrenament din magazinul de aplicatii de astazi iti vor intari si iti vor sprijini hotararea, conducand la rezultate mai bune si mai consistente.

Cea mai buna parte, totusi? Aceste aplicatii pot face antrenamentul distractiv si captivant, fara a fi nevoie sa platesti pretul intreg al unui antrenor personal.

Clubul de antrenament Nike

Castigator repetat al Editor’s Choice Award in magazinul de aplicatii Apple, Nike Training Club combina antrenament, nutritie si sfaturi holistice de wellness intr-o interfata simpla si eleganta. Sesiunile de exercitii conduse de instructor variaza de la 5 la 60 de minute, facandu-l usor sa se potriveasca in orice parte a zilei tale. Indiferent de stilul dtau de exercitii, NTC are ceva pentru tine – de la yoga la antrenamente la intervale la cardio si mobilitate.

Apple Fitness+

Conceput pentru integrarea cu Apple Watch, Apple Fitness+ colecteaza o cantitate impresionanta de date despre fiecare activitate pe care o desfasori. Pentru oricine adora sa-si vada rezultatele in timp real, Apple Fitness+ va fi un succes – va prezinta grafic si va afiseaza progresul intr-un antrenament si in timp. Catalogul lor deja profund de rutine de exercitii include yoga, antrenament pe intervale, cardio, exercitii cu greutatea corporala si antrenament de forta si adauga noi antrenamente in fiecare saptamana.

Jefit

Aproape 9 milioane de oameni folosesc Jefit pentru a urmari si compara rezultatele antrenamentelor lor, aducand o componenta sociala pentru aplicatiile de antrenament, care este excelenta pentru competitia usoara. Programele lor includ o gama mult mai larga de exercitii cu greutati libere si cu masini decat alte aplicatii, inclusiv o biblioteca de peste 1300 de exercitii care poate fi adaptata nevoilor tale individuale. Daca iti place sa ai alti oameni cu care sa te antrenezi, Jefit este aplicatia potrivita pentru tine.

Fitify Cardio, HIIT si Aerobic

Simplu si accesibil, Fitify Cardio este o alternativa simplificata la aplicatiile masive de antrenament cele mai populare in magazinul de aplicatii de astazi. Alege dintre cinci antrenamente pentru exercitii fara echipament, care sunt usor de facut acasa – iar daca iti place stilul acestei aplicatii, consulta celelalte aplicatii Fitify pentru kettlebells, TRX, swiss ball si multe altele.

Seven

Construit pe ideea ca obiceiurile mici duc la schimbari mari, Seven este conceput ca un joc pe care il joci cu obiectivele tale de fitness. Pe masura ce finalizezi antrenamente din ce in ce mai dificile, vei creste nivelul si vei debloca noi provocari, pastrand rutina de antrenament proaspata si interesanta. Interfata de utilizator luminoasa si prietenoasa iti va trimite mesaje inaltatoare despre progresul tau facandu-ti mai usor sa respecti o rutina de antrenament.

Antrenor Fitbit

Impreuna cu ceasurile inteligente sau trackere de activitate Fitbit, Fitbit Coach ofera o mare varietate de antrenamente orientate catre obiective precum pierderea in greutate, sanatatea inimii sau cresterea fortei. Functioneaza mai ales bine atunci cand este asociat cu aplicatia originala Fitbit, oferindu-ti o imagine completa a cerintelor si obiectivelor tale de activitate de zi cu zi. Daca cunosti pe altcineva cu un Fitbit, Coach se poate conecta pentru a oferi comparatii incurajatoare.

Fiit

Complet compatibil cu Apple Watch, Fitbit, MyZone si alte gadgeturi de urmarire a exercitiilor, Fiit ofera cea mai completa gama de stiluri de exercitii dintre orice aplicatie de antrenament pe care am vazut-o. Antrenamentele pe intervale si ganterele vor construi puterea si anduranta, yoga si pilates sporesc mobilitatea, iar antrenamentele de lupta sau de respiratie dezvolta o concentrare puternica si o sanatate echilibrata. Daca te-ai plictisit de exercitiile repetitive, Fiit ofera o varietate de neegalat, care pastreaza mereu lucrurile proaspete si interesante.

Peloton

Cel mai bine cunoscut pentru bicicletele stationare si benzile de alergare, Peloton si-a facut o nisa in comunitatea de exercitii de inalta calitate, sustinuta de o calitate video impecabila in rutinele lor de antrenament. Cu aplicatia Peloton, acestia se ramifica si mai mult in forta, yoga, stretching, meditatie, alergare pe traseu si calistenic – toate cu aceeasi calitate excelenta de instruire a produselor lor originale. Este una dintre cele mai bine echilibrate aplicatii de antrenament pe care le-am vazut si o modalitate excelenta de a sustine o rutina de exercitii deja de succes.

Map My Fitness

Urmareste totul, socializeaza si antreneaza-te mai inteligent, asociind Map My Fitness cu Under Armour Smart Shoes. Map My Fitness este una dintre cele mai specializate aplicatii de antrenament, conceputa pentru a ajuta alergatorii sa obtina cele mai multe feedback si detalii despre rutinele lor si apoi sa le asocieze cu sfaturi de antrenament de specialitate. Planurile lor de antrenament adaptive pentru orice, de la 5K pana la maratoane sunt de top si poti salva rute unice prin orasul tau pentru a te intoarce din nou si din nou.

Fitness de 30 de zile

Intelepciunea populara sustine ca este nevoie de 30 de zile pentru a stabili cu fermitate un nou obicei – asa ca de ce sa nu obtii putin ajutor de la aceasta aplicatie de antrenament pentru a-ti mentine noul obicei de exercitiu? Vei raspunde la un scurt chestionar pentru a incepe cu 30 Day Fitness, dupa care aplicatia va concepe un program specializat pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Este cu siguranta una dintre cele mai bune aplicatii de antrenament pentru incepatori, dar provocarile suplimentare de 30 de zile ii vor mentine angajati chiar si pe veteranii de fitness.

Antrenamente pentru partea superioara a corpului Fitify

O alta aplicatie de antrenament focalizata pe laser de la Fitify, Upper Body Workouts ofera 75 de exercitii care vizeaza in mod special cresterea fortei si a rezistentei in piept, brate, umeri si partea superioara a spatelui. Alege dintre sase rutine de antrenament, fiecare fara echipament necesar, pentru a incepe sa construiesti o parte superioara a corpului mai mare si mai puternica. Cu siguranta merita asocierea cu celelalte aplicatii Fitify pentru a obtine o rotatie buna a antrenamentelor intregului corp stabilite in rutina tale saptamanala.

Runkeeper

Proiectat de compania de imbracaminte sport si de incaltaminte de alergare ASICS, Runkeeper este o aplicatie dedicata de urmarire a alergarii, cu conectivitate substantiala si suport social. Personalizeaza-ti obiectivele, iar Runkeeper iti va oferi un raport play-by-play despre progresul pe care il faci. Daca ao nevoie de putin ajutor, acceseaza antrenorii acestei aplicatii pentru a crea un plan de alergare specializat pentru a-ti atinge obiectivele rapid si eficient.