Tratamente pentru calcaiele crapate!

Calcaiele crapate sunt o problema pentru multe femei, si se pare ca acest lucru se agraveaza pe timpul verii. Webby.ro iti sare in ajutor si iti da cele mai bune tratamente pentru calcaiele crapate.

 

Hidratare

Pe langa cei doi litri de lichide pe care trebuie sa le consumi in fiecare zi pentru a-ti mentine organismul si pielea hidratate, trebuie sa achizitionezi si creme puternic hidratante. Exista in comert o multime de creme special concepute pentru calcaiele crapate, care iti refac pielea si o hidrateaza din exterior care interior.

Aplica aceasta crema atat dimineata, cat si seara, pentru cele mai bune rezultate.

 

Exfoliere

Pentru ca produsele de hidratare sa aiba efect, pielea calcaielor trebuie exfoliata in fiecare saptamana. Poti folosi o piatra ponce, un gel abraziv sau un burete special conceput pentru aceasta problema.

Pentru o si mai buna exfoliere iti poti inmuia picioarele in apa calda, in care ai adaugam cateva picaturi de ulei de masline sau levantica.Dupa exfoliere este bine sa folosesti si o crema hidratanta de care vorbeam mai sus.

 

Trucul cu sosete

Pentru o hidratare intensa in doar cateva ore, exista un truc foarte folositor. Maseaza-ti picioarele cu putin ulei de masline sau cu un strat gros de crema hidratanta, apoi pune-ti niste sosete si stai cu ele toata noaptea.