Sfaturi pentru femei la intalniri pe nevazute

Inainte de intalnirea pe nevazute exista anumite temeri sau frici. Iata cateva sfaturi despre intalnirile pe nevazute:

Pregateste-te bine

Prima impresie este extreme de importanta. Asigura-te ca te prezinti bine. Asa ca aloca timp in alegerea tinutei potrivite si pentru machiaj. Trebuie sa porti ceva in care te simti bine si in care sa arati bine. Nu trebuie sa cedezi in fata partenerului sau partenerei sa porti ce isi doresc ei. Ai vazut cat de bine arata fetele sau femeile si cat de bine sunt imbracate, machiate sau aranjate. Daca simti nevoia ca trebuie sa tunzi putin parul, programeaza-te la salon de infrumusetare cu o zi inainte. Poarta parfumul tau preferat, dar ai grija sa nu exagerezi. Vezi femei sex pentru mai multe detalii despre intalnirile pe nevazute cu femei intalnite pe internet.

Cine va plati consumatia

Aici poti fi destul de clara, ca veti plati amandoi consumatia. Astfel vei evita sa te simti datoare cu asta. Indiferent cat si ce s-a comandat, plata se va imparti la doi. Acest lucru va fi apreciat de el. Va considera ca esti o femeie puternica si independenta.

Fii flexibila

Chiar daca planuirea e importanta trebuie sa fii flexibila in privinta intalnirii. Pentru inceput daca te-ai decis sa te intalnesti la un club  de noapte, dar cel cu care te intalnesti e rezervat in privinta asta, trebuie sa ajungi la un  numitor comun. Poti schimba planul in functie de ceea ce isi doresti si el. Daca el prefera o cina linistita unde sa puteti sa discutati, accepta. Veti petrece timp de calitate.

Fii atenta si precauta

Intalnirile pe nevazute sunt considerate distractive si incitante, dar tine minte ca nu cunosti deloc persoana cu care te intalnesti. Tine cont ca te intalnesti prima data cu el si este esential sa fii precauta. Alege ca loc de intalnire, un loc public si aglomerat. Un muzeu, galerii de arta, un restaurant poate fi perfect pentru intalnire. In afara faptului ca esti in siguranta sunt locuri perfecte unde poti discuta. Spune prietenei tale cele mai bune despre intalnire si despre locul intalnirii.

Evita sa te duci in baruri sau in locuri necunoscute

Primul gand care iti vine in  minte atunci cand te duci la intalnire pe nevazute este sa te duci intr-un bar sau intr-un cartier rau famat unde se intalnesc tot felul de oameni si escorte. Asta inseamna ca nu stii ce vei intalni acolo si ce fel de loc este. Nu e o idee buna sa accepti o intalnire intr-un loc de care nu ai auzit , cel putin  la prima intalnire. Mai placut este sa mergi la o cina unde poti sta fata in fata si sa discuti intr-un ambient placut.

Fii atenta la gesturile lui

Gesturile mici pot descrie persoana cu care te intalnesti. Comportamentul politicos si respectuos este de apreciat. Faptul ca iti ofera haina, ca iti deschide usa sau ca iti face complimente inseamna ca deja te apreciaza dupa prima impresie. Daca te intreaba care e melodia ta preferata si ii roaga pe cei de la restaurant sa puna acea melodie, ca mai apoi sa dansati impreuna – inseamna ca e interesat intr-o relatie romantica pe viata. Daca vine cu un buchet de flori la prima intalnire este un gest de apreciat.