Top 5 calitati pe care fetele le apreciaza la baieti

Sa recunoastem. Femeile sunt fiinte misterioase. Ca femeie, te pot asigura ca nu doar tu esti confuz cu privire la ceea ce isi doreste femeia ta. Uneori, nici noi nu prea ne cunoastem inimile. Daca nu ai mai fost niciodata cu o femeie pana acum, exista o intreaga lume neexplorata pentru tine.

Sau daca esti nou intr-o relatie sau te intalnesti de ceva vreme, sunt sanse sa mai exista lucruri pe care probabil nu le stii despre femeia ta. „Ce vor femeile”, tipa cat poti de mult, dar adevarul sa fie spus, este destul de simplu. Pregatiti-va, sunt aici pentru a-i ajuta pe toti oamenii confuzi cu raspunsul la ce le place fetelor la baieti cu aceste 5 secrete:

1. Miros placut

Asa ca prima ta treaba este sa te asiguri ca nu mirosi rau. Apoi asigurati-va ca depuneti un efort suplimentar pentru a mirosi placut. Dar nu ajunge sa miroase ca o sticla de parfum. Ceea ce le place fetelor la baieti este acel miros subtil, amestecat cu parfumul lui masculin, creand o senzatie de vartej in interior. Daca mirosi perfect, poti fi sigur ca ea va ramane suficient de mult pentru ca tu sa-ti faci magia.

2. Bun ascultator

Cu totii ne-am descurca cu o ureche sa ne asculte. Si fetelor le place sa vorbeasca. Nu va inselati de fata aceea care sta linistita singura intr-un colt de cantina. S-ar topi peretii ei daca ar gasi pe cineva caruia ii pasa suficient sa o asculte. Nu exista nimic mai apreciabil intr-un barbat care isi asculta fata, cu rabdare, oricat de lunga, plictisitoare sau plictisitoare vorbeste cu ea. A asculta pe cineva sau, mai degraba, a face acea persoana sa stie ca este auzita, ingrijita si atenta este ceea ce le place fetelor la baieti. A-i pune intrebari precum: „Sunteti bine?”, „Vrei sa vorbim despre asta?”, „Sunt aici daca simti ca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti” sunt ca Beethoven pentru urechile unei fete.

3. Simtul umorului

Pe cat de mult este, nu vei gasi nicio fata care sa nege aceasta calitate. La urma urmei, atractia vine din fericire. Poti sa faci o fata fericita in multe moduri posibile, dar, in primul rand, trebuie sa stii ce o face sa rada, ce o face sa-si doboare zidurile si sa dea drumul. Dar nu incerca prea mult. Nicio fata nu cauta un comediant. Ceea ce le place fetelor la baieti este farmecul de a gasi umor in cele mai banale lucruri si capacitatea de a ridica orice atmosfera, fara sa arati de parca ai incercat prea mult.

4. Complimente, complimente si iar complimente

Bine, haide, nu-mi spune ca intreaga rasa umana nu prospera cu asta. Da, sunt independent si autosuficient si sunt destul de constient de abilitatile si posesiunile mele. Nu am nevoie de un barbat care sa ma ridice, dar mi-ar placea sa am unul! Aprecierea este ceea ce le place fetelor la baieti. Nu trebuie neaparat „Tu esti cea mai frumoasa dintre toate creatiile lui Dumnezeu!” Multumesc, stiu ca nu sunt.

5. Increzator

Increderea este rege. Ceea ce le place fetelor la baieti sunt galetile pline de incredere. Un barbat ar trebui sa stie sa se poarte singur. Orice ai face pentru femeia ta sau, in general, in viata, fa-o cu cea mai mare mandrie. Exista o linie fina intre incredere si exces de incredere, aceasta din urma fiind o dezactivare absoluta. Te face doar sa arati ca un prost. Este foarte atragator sa stii exact ce faci si sa fii constient de consecintele actiunilor tale. Daca asta inseamna sa o iubesti, iubeste-o cu deplina incredere, fara orice nesiguranta si indoiala de sine.