Shawn Mendes isi anuleaza turneul mondial „Wonder” pentru a se concentra asupra sanatatii sale mintale

Cantaretul vorbise despre cateva saptamani libere, dar miercuri a anuntat anularea concertelor programate pentru 2022 si 2023.

„Ma voi intoarce de indata ce imi voi lua dreptul de a ma vindeca”, a scris Mendes pe retelele de socializare. Anul acesta, artisti precum Justin Bieber si Adele au facut pasi similari. Shawn Mendes a anuntat miercuri, 27 iulie, anularea turneului sau mondial pentru a se concentra pe sanatatea sa mintala, decizie care vine dupa ce in ultimele saptamani a amanat mai multe concerte in SUA.
„Am inceput acest turneu entuziasmat sa cant live din nou dupa o pauza lunga din cauza pandemiei, dar realitatea este ca nu eram deloc pregatit pentru cat de greu ar fi sa merg in turneu dupa atata vreme”, a explicat cantareata canadiana intr-un declaratie publicata pe retelele lor de socializare.

Mendes a explicat ca, dupa ce a vorbit cu echipa sa si cu profesionistii din domeniul sanatatii, „a devenit clar ca trebuie sa-si ia ceva timp” pentru „a se stabili si a reveni mai puternic”.

„Speram ca va putea prelua restul turneului dupa un timp, dar acum trebuie sa-mi pun sanatatea ca prioritate numarul unu”, a detaliat el.

Cu toate acestea, muzicianul a dat asigurari ca va continua sa inregistreze muzica noua si ca intentioneaza sa revina la concerte in viitor.

„Stiu ca toata lumea a asteptat de mult timp aceste concerte si imi frange inima sa spun asta, dar promit ca ma voi intoarce de indata ce imi voi lua dreptul de a ma vindeca”, a spus el.

Mendes si-a inceput deja turneul Wonder in Canada si chiar a cantat in California, desi la inceputul lunii iulie a anulat brusc mai multe aparitii in SUA si, odata cu anuntul sau de miercuri, datele lui planificate pentru 2023 in Europa sunt si ele anulate.

Cantareata britanica Adele si iubitul ei, Rich Paul, in timpul unui meci NBA, in San Francisco, California. Adele a fost criticata pentru ca si-a anulat spectacolul din Las Vegas, care urma sa aiba loc in iulie anul acesta. 

Vestea vine dupa alte anulari foarte mediatizate din ultimele luni precum cea a lui Justin Bieber, din cauza paraliziei faciale din care si-a revenit deja, sau Adele, care si-a anulat rezidenta de concert anuntata in Las Vegas cand mai erau 24 de ore inainte. inceput.din cauza „intarzierilor de productie”.

Cantaretul canadian Justin Bieber si-a amanat cateva dintre spectacolele sale dupa ce a suferit de paralizie faciala in iunie anul trecut.