Semne comune ale unei femei dificile

Nu este greu sa interesezi o fata daca cunosti abordarea fata de ea si ai suficienta incredere in sine. Dar este mult mai dificil sa intereseaza o fata dificila. Si pentru a nu strica totul, este necesar sa ne amintim principiile de baza care vor fi utile pentru orice tip.

1. Determinati daca este foarte dificila

De asemenea, se intampla ca o fata sa fie destul de dificila, deoarece stie ca aceste femei sunt mai puternice decat cele care sunt pregatite pentru totul deodata. De obicei, acest joc nu este greu de observat: o fata incearca sa para neacoperita, dar de indata ce atentia tipului se slabeste, ea incearca deja sa faca legatura.

2. O fata dificila se apreciaza cu siguranta

Nu are o relatie cu toata lumea care ii place si nu face sex la prima intalnire. Poate ca ea nu intentioneaza sa „inflameze” interesul prin comportamentul ei, dar ea intotdeauna stie exact de ce fel de barbat are nevoie in viata ei si il cauta. Mai precis, ea asteapta pana cand il gaseste si nu se arunca in bratele primului venit.

3. Are incredere in ea insasi

Poate ca cea mai placuta trasatura pe care o poate avea o femeie dificila este increderea ei in propriile forte. Stie cu claritate valoarea ei si nu este de acord cu mai putin. Probabil si acesta este unul dintre principalele motive pentru care barbatii se simt atat de atrasi de femeile dificile.

4. Nu are nevoie de aprobare

Femeilor dificile nu le pasa de ce gandesc ceilalti. Acestea actioneaza pe baza propriilor interese si in functie de criteriile proprii. Nu le pasa cum sunt caracterizate intr-un cerc de oameni, ci le pasa cu adevarat doar de ceea ce ele gandesc, sau cei de care se simt atrase.

5. Poate fi fericita fara un barbat

Un barbat nu este un centru al universului in cazul unei femei dificile. Intotdeauna o doamna sau o domnisoara care este dificila are o multime de hobby-uri, prieteni, lucreaza si calatoreste foarte mult si, in general, este multumita de viata ei, indiferent daca traieste singura sau cu un barbat. Un barbat este important pentru ea, dar el nu devine sensul vietii ei. Cel mai probabil, de aceea femeile dificile atrag atat de mult si mentin cu usurinta oamenii.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai comune semne ale unei femei dificile. Foarte multi barbati au incercat odata cu trecerea timpului sa abordeze o asemenea femeie. Unora dintre acestia le-a reusit planul, iar in clipa de fata se afla intr-o relatie sau poate chiar sunt casatoriti cu femeia care candva li s-a parut a fi deosebit de dificila.

Au existat insa si cazuri in care cei care au abordat o asemenea femeie, au fost respinsi, iar din acest motiv si-au pierdut increderea in propriile forte. Cei mai multi dintre barbatii care au trecut prin asemenea experiente neplacute, acum au ajuns sa isi caute sufletul pereche in mediul online, pe site-uri precum cautiubire.ro.

Cei care se afla in aceasta situatie, pot descoperi pe un site precum cautiubire.ro o multime de femei, de cele mai multe ori femei deschise la minte, insa pot avea si ghinionul de a aborda o femeie dificila chiar si in mediul online.

Ei bine, in incheiere venim cu un sfat util pentru barbatii care isi cauta sufletul pereche. Indiferent ca acestia isi doresc sa cucereasca o femeie pe cautiubire.ro sau in viata reala, trebuie sa stie un singur lucru. Cu o atitudine pozitiva, aratandu-i femeii ca o respecta si ca o doreste cu adevarat, are sanse mari de reusita.