Sfaturi despre relatiile la distanta. De la Matrimoniale Constanta

Consistenta si calitatea contactului sunt cele doua componente majore care vor mentine o relatie la distanta infloritoare. Dragostea si increderea trebuie sa fie de asemenea prezente ca o dorinta autentica de a fi impreuna.

Stabilirea asteptarilor. Matrimoniale Mezo.ro te sfatuieste

Matrimoniale Constanta este de parere ca este important sa stabiliti in mod clar asteptarile pe care le aveti atunci cand va angajati intr-o relatie la distanta. Prea multe lucruri pot ramane nespuse si acestea pot cauza piedici in relatie – atunci cand o persoana sfideaza ceea ce partenerul celalalt credea ca este o regula in relatie. Raspunde la urmatoarele intrebari pentru a construi o baza solida pentru relatia ta derulata la distanta:

– Suntem fideli unul celuilalt?

– Ce consideram ca inseamna infidelitatea atunci cand suntem departe unul fata de celalalt?

– Avem intentii pentru ca la un moment dat sa locuim aproape unul cu celalalt? Daca raspunsul este afirmativ, care sunt planurile noastre pentru a ajunge in acel punct?

– Cat de des vom comunica intre noi?

– Ne vom da seama cum ne vom vedea? Daca da, cat de des vom face acest lucru si cand?

– Ce modalitati de comunicare vom folosi? – apeluri telefonice, mesaje text, mesaje online, scrisori etc

Matrimoniale: Consistenta si calitate

O relatie la distanta trebuie sa fie cultivata, la fel ca orice alt tip de relatie intre doua persoane. Este mult mai usor sa ramai conectat in ciuda sutelor de km in epoca digitala, decat era acum cateva sute de ani. Puteti stabili exact data si ora cand va intalniti si puteti folosi o multime de mijloace de comunicare. In timp ce unele cupluri au intalniri fizice care includ mersul la cina sau la film, partenerul tau ar putea sa doreasca sa va uitati impreuna la acelasi film, simultan, online, fiind departe unul de celalalt.

Stabilirea unei intalniri. Sfaturi de la Matrimoniale

Daca veti stabili ca in fiecare seara de miercuri veti iesi si veti petrece timp virtual unul cu celalalt, acest timp ar trebui sa fie la fel de important ca atunci cand intalnesti un partener in viata reala, in cadrul unei intalniri oficiale. Trateaza cu interes si prioritate aceste intalniri online. Acest lucru va asigura timp de calitate petrecut impreuna pentru cultivarea relatiei, dar, de asemenea, permite celeilalte persaone sa stie ca aveti suficient de multa grija sa depuneti efort in acest sens.

Timp de calitate. Trucuri de la Matrimoniale

Timpul petrecut impreuna, chiar daca este la distanta, ar trebui sa fie un timp intentionat in care sa va concentrati unul asupra celuilalt si nu asupra lucrurilor care va pot distrage atentia. Daca partenerul  se angajeaza in alte discutii telefonice in timpul unei intalniri online cu tine, atunci cel mai probabil vei simti ca nu ii pasa suficient de relatia voastra si ca nu se straduieste suficient.

Retine ca o relatie la distanta poate fi un angajament foarte vulnerabil – este usor sa devii incert fata de locul pe care il detii in inima celeilalte persoane.