Cred ca ma indragostesc de colegul meu!

“Buna fetelor,

Numele meu este Georgiana si am 26 de ani. Va scriu deoarece, desi am un sot acasa, cred ca ma indragostesc de colegul meu de birou.

Sunt impreuna cu sotul meu de 7 ani, inca din ultimul an de liceu. Ne-am casatorit in urma cu 2 ani si credeam ca mi-am gasit jumatatea.

Ne-am inteles mereu bine si chiar ne iubim. Am inceput amandoi sa lucram inca din al doilea an de facultate, deoarece aveam nevoie de bani.

Acum 6 luni insa, am fost nevoita sa imi schimb locul de munca. Ma inteleg foarte bine cu noii meu colegi, insa cel mai bine ma inteleg cu un nou coleg, Gabi, care a venit sa lucreze la inceputul verii.

Este un tip foarte sarmant si cu bun simt, iar eu am fost “desemnata” sa ii arat cum merge treaba in firma si sa-l instruiesc putin. Am inceput sa petrecem din ce in ce mai mult timp impreuna si ne simtim foarte bine.

Iar eu in tot timpul acesta simt ca imi place din ce in ce mai mult de el. Nu stiu exact ce ma atrage la el, insa stiu cat de diferit este fata de sotul meu care ma asteapta acasa.

Nu s-a intamplat inca nimic intre mine si Gabi, insa mi-e teama ca se va intampla ceva, si cel mai mult ma tem de faptul ca mi-ar putea place. Simt dupa cum ma priveste ca si el este atras de mine.

De cand am observat acest lucru sunt cu mintea in doua parti. Fie ma gandesc la sotul meu, care nu are nicio vina si pe care nu as vrea sa il dezamagesc, fie la colegul meu cel nou, care ma atrage din ce in ce mai mult.

Ce sa fac? Sa imi urmez inima si sa am o aventura cu acest barbat sau sa-i raman fidela sotului?”