Sfaturi cum sa respingi o fata

Intalnesti o multime de fete, dar nu vei fi intotdeauna interesat sa urmaresti o relatie cu ele. Este important sa inveti cum sa respingi o fata intr-un mod eficient, dar amabil. Nu vrei sa o stanjenesti sau sa o ranesti, asa ca nu fi nepoliticos cand spui nu. Daca a fi direct nu functioneaza, incearca cateva abordari indirecte.

Daca vrei sa stii cum sa respingi o fata, citeste mai jos

Spune-i ca ii apreciezi interesul

Nu vrei sa fii grosolan intentionat cand trebuie sa respingi o fata. Indiferent ce i-ai spune, asigura-te ca mentionezi ca esti flatat. Spune-i ca ii respecti curajul, chiar daca tot nu esti interesat sa ii accepti oferta. Cand ii arati respect si apreciezi cat de greu a fost sa se apropie de tine, o lasi sa-si pastreze demnitatea chiar si in fata respingerii. Spune ceva de genul: ,,Sunt flatat ca esti interesata de mine. Iti apreciez vitejia cand mi-ai spus ce simti. „

Foloseste declaratii ,,Eu”

Este tentant sa dai vina pe ea pentru ca ti-a cerut o intalnire sau a aratat interes pentru tine, dar evita sa faci asta. Asumati raspunderea raspunzandu-i cu declaratii care se concentreaza asupra ta. A da vina pe ea o face sa se simta atacata si neputincioasa. Totul este sa pastrezi prietenia si sa nu-i ranesti sentimentele. Nu spune: ,,Nu esti destul de draguta ca sa fiu atras de tine”. Este injositor si te face sa arati rau.

Respinge-o devreme daca nu simti o legatura

Nu lungi respingerea daca stii ca nu esti interesat. Va continua sa dezvolte sentimente pentru tine, ceea ce va inrautati sitautia atunci cand o vei dezamagi. Este mai amabil sa o intrerupi devreme decat sa lungesti. Chiar si atunci cand pare teribil, acest lucru este mai bine decat sa o faci sa creada ca esti interesat mult timp si apoi sa-i spui ca nu esti. Spune: ,,Imi pare rau daca simti ca nu ti-am dat o sansa, dar nu vreau sa urmaresc aceasta relatie mai departe”.

Vorbeste despre o alta fata cand esti cu ea

Daca nu poti face ca abordarea directa sa functioneze, incearca sa o faci cand este singura. Intreaba despre un prieten atragator pe care il are sau mentioneaza o alta fata pe care ai intalnit-o recent, sau ca esti interesat mai mult de femei sex Constanta decat de o relatie de lunga durata. Poate parea grosolan, dar daca se supara pe tine, te poate lasa in pace.

Fii direct cand o respingi

Este important sa clarifici faptul ca spui ceea ce simti. Nu spune ceva vag care lasa usa deschisa lucrurilor care se intampla intre voi. Raspunde-i intotdeauna direct, astfel incat sa stie ca o respingi. Un exemplu din ceea ce nu trebuie spus este: ,,Iti multumesc ca ai intrebat. Nu sunt sigur acum, dar poate ca va functiona la un moment dat „.

Evita sa oferi scuze pentru raspunsul tau

Cand o respingi, nu este intotdeauna necesar sa dai un motiv. Daca dai un motiv specific, ea poate crede ca este temporar. Cu exceptia cazului in care chiar ai un motiv pentru care simti ca trebuie sa-l dai, ramai sa o dezamagesti fara un motiv anume. Nu spune: ,,Nu cred ca vreau sa ma intalnesc chiar acum. Tocmai am inceput aceasta noua slujba si stiu ca ma va tine ocupat. ” Acest lucru implica faptul ca mai tarziu ai fi liber sa te angajezi intr-o relatie.

Ignora comunicarea cu ea

Daca nu poti infrunta fata pentru a-i spune cum te simti, ai intotdeauna optiunea de a o ignora. Este considerat nepoliticos si iti poate cauza probleme, dar este o optiune. Nu raspunde la apelurile ei, la mesaje text sau la alte forme de mesagerie. Intrerupe complet comunicarea digitala cu ea.