Molly Hurwitz: 4 lucruri de stiut despre fosta logodnica a lui Matthew Perry

Matthew Perry a dezvaluit ca ,,uneori lucrurile nu functioneaza” in timp ce anunta ca s-a despartit de Molly Hurwitz. Iata patru lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre ea.

,,Uneori lucrurile pur si simplu nu functioneaza si acesta este unul dintre ele. Ii doresc mult succes lui Molly „, a dezvaluit Matthew Perry intr-o declaratie pentru a anunta sfarsitul relatiei si logodnei sale cu Molly Hurwitz. Matthew a facut anuntul la doar cinci zile de la difuzarea mult asteptatai  reuniuni a Prietenilor, in care s-a reunit cu toti fostii sai colegi pentru a rememora serialul in care Matthew a jucat carismaticul si cu limba ascutita Chandler Bing.

Matthew Perry a impartasit aceasta fotografie a lui Molly Hurwitz modeland un tricou inspirat de sloganul iconic al lui Chandler Bing. A facut parte dintr-o linie de merch pe care Matthew a vandut-o pentru a ajuta la strangerea de fonduri pentru eforturile de ajutorare ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii COVID-19.

In timp ce fanii il cunosc foarte bine pe Matthew datorita portretizarii unuia dintre cele mai faimoase personaje ale televizorului Molly duce o viata mult mai privata. Desi lucreaza si in industria divertismentului, pagina Instagram a lui Molly este blocata publicului (a facut totusi cateva camee pe pagina Instagram a lui Matthew).

Molly Hurwitz a fost logodita cu Matthew Perry timp de sase luni

Matthew si-a anuntat logodna cu Molly in ziua de Ziua Recunostintei din noiembrie 2020 si a fost extaziat la acel moment. ,,Am decis sa ma logodesc. Din fericire, sa intamplat sa fie datand cea mai mare femeie de pe fata planetei in acest moment” , a  Prieteni  steaua a spus  People . Se intalnise cu Molly de vreo doi ani pana atunci; relatarea lor ar fi inceput in 2018, potrivit presei.

Molly ar fi confirmat povestea romantica intr-o postare pe tematica cu pomul de Craciun, in timpul sezonului de vacanta din 2019; s-a spus ca fotografia a fost facuta in interiorul penthouse-ului lui Matthew de 35 de milioane de dolari din Century City, CA. ,,Conform acordului de custodie al parintilor mei, mamei mele nu i s-a permis sa aiba un brad. Din fericire, nu exista un astfel de acord pentru prietenul fiica lui, asa ca Hurwitz devine un treeeeeeee !!!,”ea generica post, surse a declarat  The Sun.

Molly Hurwitz are o diferenta de varsta de 22 de ani cu Matthew Perry

Matthew Perry a impartasit aceasta fotografie a lui Molly Hurwitz, care isi desfasoara activitatea de caritate cu tematica Friends in decembrie 2020.

Molly s-a nascut pe 13 iulie 1991, potrivit  Famous Birthdays . Acest lucru o face mai tanara cu 22 de ani decat Matthew, care s-a nascut in 1969.

Molly Hurwitz este manager literar

Molly lucreaza pentru Zero Gravity Management din Los Angeles din 2017, potrivit paginii sale de LinkedIn . Compania are cativa clienti destul de impresionanti, printre care Maggie Grace, Katherine Heigl si Angela Lansbury.

Molly a fost, de asemenea, prezentata intr-o serie pe YouTube numita Povesti de fete. In clipul comedic de doar patru minute, care poate fi vazut mai jos, ea joaca rolul unei fete pe nume Abbi si vorbeste despre faptul ca este evreica in New York si nu numai. In descrierea videoclipului se citeste: ,,Reincadrarea de catre Abbi a iudaismului ei merge prost” si a fost lansata in 2017.

Molly Hurwitz a fost anterior legata romantic de BJ Novak

Intrucat Molly este adesea in preajma vedetelor atunci cand lucreaza ca agent, nu este prea surprinzator faptul ca ar avea mai mult de un iubit faimos. S-ar fi intalnit cu vedeta The Office inainte de a se intalni cu Matthew.