Kamara a trait un cosmar in primele luni de viata ale copilului sau!

0
260

Pe data de 25 mai 2014, Kamara si sotia acestuia Oana, au devenit parinti pentru prima data. Din pacate insa, bebelusul s-a nascut prematur, la doar 36 de saptamani, iar medicii nu i-au dat multe sanse de supravietuire.

“A avut probleme de adaptare din cauza varstei biologice care era mai mica de 36 de saptamani. Nu a luat in greutate decat in ultimele 2 saptamani. S-a nascut cu o greutate de 3 kg, iar acum are 3,500 kg. A fost destul de dureros pentru noi, dar, cu ajutorul medicului Georgescu, de la Spitalul Clinic de copii din Brasov, bebe este bine acum. Din opt saptamani, cinci le-am stat in spital. Trei internata in Spitalul din Constanta, unde am nascut, iar acum 2 saptamani in Brasov, unde mi-a fost salvat copilul.

Ne aflam la Predeal departe de casa si intr-o zi m-am speriat ca nu voia sa mai manance nici putinul ala de-l manca. Am chemat ambulanta si ne-au internat imediat. Am avut norocul sa intalnim o doctorita foarte buna, careia nu am cuvinte sa ii multumesc. Practic, bebelusul meu a fost reeducat, iar eu – educata. Acolo am avut ocazia sa ne cunoastem foarte bine, eu cu fiu-miu. Acum e mai bine, are un reflux si trebuie hranit cu un lapte praf special, mai consistent, mai gros. Totul a pornit din maternitatea din Constanta. Practic mi l-au pus in brate cand a fost starea lui imbunatatita si na, Oano, descurca-te! La primul copil nu stii pe unde sa o apuci. Daca ar veni copilul si cu instructiuni, ar fi bine. Dar nu se intampla asa. Au fost zile foarte grele si cred ca el a fost mai puternic decat mine si m-a impulsionat. Il vedeam pe el cum lupta si stiam ca trebuie sa fac la fel. Intr-un final a acceptat hrana (lapte matern si lapte praf) si a inceput sa ia in greutate un pic si inca un pic si tot asa. De aia mi s-a parut inspirat sa-l cheme Leon pentru ca este un luptator. A tras cu dintii pana a reusit.

“Botezul” a constat intr-o rugaciune. Simplu, nu?! Bebe a fost luat in brate si i s-a spus la ureche rugaciunea “Shahada” si a devenit musulman. Nu m-a deranjat ca nu a fost botezat in religia ortodoxa. Pentru mine Dumnezeu e acelasi indiferent de nume, iar cand Leon va fi mare isi va putea alege singur religia pe care vrea sa o urmeze. Acum suntem linistiti. Copilul este bine, se hraneste si creste si pot spune ca e cel mai expresiv bebe din cati am vazut. Mai mult, Leon are tenul mult mai alb fata de Kamara, care la 3 luni am inteles de la ai lui ca se innegrise rau”  a povestit Oana Kamara pentru WOWbiz..