Kamara a trait un cosmar in primele luni de viata ale copilului sau!

Pe data de 25 mai 2014, Kamara si sotia acestuia Oana, au devenit parinti pentru prima data. Din pacate insa, bebelusul s-a nascut prematur, la doar 36 de saptamani, iar medicii nu i-au dat multe sanse de supravietuire.

“A avut probleme de adaptare din cauza varstei biologice care era mai mica de 36 de saptamani. Nu a luat in greutate decat in ultimele 2 saptamani. S-a nascut cu o greutate de 3 kg, iar acum are 3,500 kg. A fost destul de dureros pentru noi, dar, cu ajutorul medicului Georgescu, de la Spitalul Clinic de copii din Brasov, bebe este bine acum. Din opt saptamani, cinci le-am stat in spital. Trei internata in Spitalul din Constanta, unde am nascut, iar acum 2 saptamani in Brasov, unde mi-a fost salvat copilul.

Ne aflam la Predeal departe de casa si intr-o zi m-am speriat ca nu voia sa mai manance nici putinul ala de-l manca. Am chemat ambulanta si ne-au internat imediat. Am avut norocul sa intalnim o doctorita foarte buna, careia nu am cuvinte sa ii multumesc. Practic, bebelusul meu a fost reeducat, iar eu – educata. Acolo am avut ocazia sa ne cunoastem foarte bine, eu cu fiu-miu. Acum e mai bine, are un reflux si trebuie hranit cu un lapte praf special, mai consistent, mai gros. Totul a pornit din maternitatea din Constanta. Practic mi l-au pus in brate cand a fost starea lui imbunatatita si na, Oano, descurca-te! La primul copil nu stii pe unde sa o apuci. Daca ar veni copilul si cu instructiuni, ar fi bine. Dar nu se intampla asa. Au fost zile foarte grele si cred ca el a fost mai puternic decat mine si m-a impulsionat. Il vedeam pe el cum lupta si stiam ca trebuie sa fac la fel. Intr-un final a acceptat hrana (lapte matern si lapte praf) si a inceput sa ia in greutate un pic si inca un pic si tot asa. De aia mi s-a parut inspirat sa-l cheme Leon pentru ca este un luptator. A tras cu dintii pana a reusit.

“Botezul” a constat intr-o rugaciune. Simplu, nu?! Bebe a fost luat in brate si i s-a spus la ureche rugaciunea “Shahada” si a devenit musulman. Nu m-a deranjat ca nu a fost botezat in religia ortodoxa. Pentru mine Dumnezeu e acelasi indiferent de nume, iar cand Leon va fi mare isi va putea alege singur religia pe care vrea sa o urmeze. Acum suntem linistiti. Copilul este bine, se hraneste si creste si pot spune ca e cel mai expresiv bebe din cati am vazut. Mai mult, Leon are tenul mult mai alb fata de Kamara, care la 3 luni am inteles de la ai lui ca se innegrise rau”  a povestit Oana Kamara pentru WOWbiz..