Alegerea placii de par!

Frumusetea unei femei sta si in coafura pe care o poarta. Webby.ro iti spune de ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti cumperi o placa de par sau alte accesorii.

 

Reglarea temperaturii

Este foarte important ca temperatura placii tale sa fie reglabila, deoarece vei folosi diferite niveluri de temperatura pentru diferite operatiuni. Atunci cand parul tau este proaspat spalat si sta cat de cat drept, poti folosi o temperatura mult mai mica, aproximativ 160 de grade. Insa, daca ai parul mai ondulat, poti folosi o temperatura mai mare, de 200 de grade.

In cazul in care parul tau este degradat, fragil sau are varfurile despicate, nu ar fi deloc indicat sa folosesti o temperatura mai mare de 150 de grade, deoarece nu ii vei face deloc bine.

 

Invelis de ceramica

Cele mai bune placi de indreptat parul sunt acelea care au un invelis protector de ceramica, care iti protejeaza parul de actiunea nefasta a temperaturii ridicate.

 

Capete care se schimba

Iti poti lua o placa de par care sa devina si ondulator atunci cand ai nevoie. Chiar daca este mai scumpa, este bine sa investesti intr-o astfel de placa.

 

Uscatorul de par

Atunci cand vrei sa iti alegi un uscator de par fii atenta la cateva lucruri. In primul rand, trebuie sa aiba si functie de aer rece si este bine sa o folosesti cat mai des, deoarece in acest fel parul tau nu va mai avea de suferit in urma temperaturii ridicate la care este supus. In al doilea rand, fii atenta ca uscatorul de par sa aiba cel putin doua capete: unul pentru intins parul cu peria, iar celalalt pentru ondulare, care iti vor fi de folos atunci cand vrei sa-ti schimbi coafura.