Cum sa ai o casa frumoasa si primitoare

Casa ta nu trebuie să fie perfectă, doar semnificativă. Cred că o casă ar trebui să fie sanctuarul tău personal și să permită o viață semnificativă. Prin aceasta vreau să spun ca este nevoie de simplificarea vieții pentru a vă putea bucura de absolut orice va inconjoara. Si, ce alt mod de a te relaxa si a te simti ultra confortabil decat acela de a locui intr-o casa frumoasa si primitoare.

Acest mod de a trăi este greu de făcut dacă vii acasă într-o casă plină de aglomerație și haos sau care este neinspirata sau stresanta! Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o casa frumoasa si primitoare.

1. Alegeți culori calme

Culorile care sunt liniștitoare vor face casa dvs. foarte primitoare, și, prin urmare, vă dau un sentiment imediat de calm când intrați în spațiul dvs. Lumina, culorile calme pe pereți acționează, de asemenea, ca un fundal pentru a afișa lucrurile frumoase și semnificative din casa dvs. Vă recomandăm foarte mult să vă pictați întreaga casă într-o lumină albă sau culoare calda. Daca totusi va plac acele culori mai vibrante, atunci puteti alege sa pictati un perete intr-o astfel de culoare. Insa, nu alegeti niciodata sa aveti toti pereti in culori vibrante pentru ca acestea te vor obosi psihic. Pentru a face cele mai bune alegeri in materie de articole pentru renovat, alege 1001case.

2. Aruncati tot ceea ce nu va mai foloseste

Donați tot ce nu utilizați în mod regulat sau nu este frumos și / sau semnificativ în ochii voștri. Apoi puneți sisteme simple pentru a păstra lucrurile funcționale, astfel încât viața dvs. acasă să nu fie niciodată frustrantă. Totul ar trebui să aibă locul lui! Dacă aveți o mulțime de lucruri pe care nu le mai folositi, atunci scapati de ele.

3. Aduceți elemente naturale

Fiecare casă ar trebui să aibă ceva natural în ea, cum ar fi plantele vii, florile, lemnul natural sau piatra. Când aceste lucruri încântă simțurile noastre zilnic, ne ajuta să ne reînnoim energia. Asadar, pentru a va binedispune ori de cate ori pasiti in locuinta dvs., asigurati-va ca aveti cateva elemente naturale. Cu siguranta acestea vor schimba atmosfera si o vor face mai calda si mai primitoare. Alte idei stralucite pentru a avea o casa frumoasa, gasesti si pe mdrl.ro.

4. Aduceți obiecte speciale în fiecare camera

Nu faceți spațiul dvs. un sclav la reguli de proiectare – o cameră trebuie să conțină elemente personale care vă fac fericiți și care va sunt de suflet!

• Așezați-vă piesa preferată de artă, fie că este vorba de desenele copiilor, o poza, sau orice altceva care reprezinta ceva deosebit pentru sufletul dvs.

• Utilizați elemente cumpărate din excursii sau cu ocazii speciale ca elemente funcționale – ex. un castron în intrarea pentru chei.

• Stați cărțile preferate la canapea sau afișați unele pe masa de cafea.

5. Lăsați lumina să strălucească

Deschideți-vă ferestrele și dați-le și o curățare bună. Asigurați-vă că orice draperii sau perdele sunt atârnate în afara ramelor de ferestre, astfel încât acestea să poată fi deschise pe deplin în timpul zilei. Deschideți-le și primiți energia înălțătoare care vine de la soare. De pe eva.ro afli si mai multe trucuri utile de design interior.