Indreptarea permanenta a parului?

Este posibila indreptarea permanenta a parului? Am o prietena ce are parul cret si nefiind multumita de cum arata parul ei a decis ca vrea sa mearga la salon sa isi indrepte permanent parul spunand ca a auzit ca acest lucru este posibil. Oare indreptarea parului se poate face la orice tip de salon sau sunt doar anumite saloane unde se poate realiza indreptarea permanenta a parului. Prietena de care va vorbesc imi spunea ca ii indreapta parul prin aplicarea de keratina lichida si ca o sa aibe toata viata parul drept ceea ce mi se pare greu de crezut pentru ca eu am auzit ca maxim 6 luni poate sa ramana parul drept dupa efectuarea tratamentului la salon.

In afara ca ii aplica keratina lichida pe par nu stiu exact ce presupune indreptarea parului si daca cineva si-a mai indreptat parul prin aceasta metoda poate ne da mai multe detalii care sunt etapele pentru a indrepta parul si cat timp sta parul drept pentru ca eu nu cred ca parul se mentine drept mai mult de o jumate de an de cand se efectueaza tratamentul.

Sunt multe saloane unde prietena ta isi poate indrepta parul insa parul o sa ramana drept pentru maxim 4 – 5 luni. Indreptarea parului cu keratina presupune spalarea parului cu un sampon special, uscarea parului si aplicarea de keratina lichida, keratina ce trebuie lasata pe par timp de 20 – 30 de minute. Dupa cele 30 de minute parul se poate usca cu feonul si i se poate da orice forma, in cazul de fata doar este indreptat. Dupa uscare se fixeaza keratina in firul de par cu ajutorul unor placi speciale. Indreptarea parului costa aproximativ 400 – 500 ron insa dupa cateva luni trebuie sa repete procedeul daca doreste sa aibe in continuare parul drept.
Sunt mai multe metode prin care isi poate indrepta parul prietena ta insa din ceea ce zici s-a hotarat sa foloseasca metoda de indreptare cu keratina lichida. Oricum ii poti spune ca parul ramane drept doar cateva luni, nu o sa aibe parul drept tot restul vietii. Depinde foarte mult si cat de lung are parul pentru ca daca are parul scurt este posibil ca aceasta metoda de indreptare a parului sa fie eficienta si parul sa ramana drept pana la jumatate de an.
Spre rusinea mea este prima oara cand aud ca iti poti indrepta parul permanent, chiar daca sunt o persoana care ma port mai mult cu parul drept care trebuie sa il indrept de fiecare data cand ma spal pe cap cu placa de intins parul .Stiam ca exista de metoda aceea de a iti face parul ondulat permanent,dar la metoda asta care este nu m-am gandit niciodata ca exista sau ca va fii scoasa . Fiind prima oara cand aud despre aceasta tehnologie, am mici nedumeriri si anume una dintre ele este aceea ca ..oare ne ardem mai rau parul atunci cand folosim placa de indreptat parul care este prevazuta cu placi de ceramica decat sa folosim aceasta metoda de a ne indrepta parul permanent ? Ce ziceti ?
Care metoda este mai buna sa o folosim ?Am vazut mai sus ca indreptarea parului permanenta costa in jur de 400- 500 de lei si chiar este foarte scump, ceea ce dupa parerea mea nu cred ca isi permite oricine sa isi faca la salon .Pana in momentul de fata daca nu am auzit de aceasta metoda prin care iti poti indrepta parul pe o perioada mai lunga de timp..as fii interesata daca in Ploiesti sunt astfel de saloane care aplica aceasta metoda de indreptare a parului permanent … A aparut de mult aceasta metoda de indreptat parul permanent ? Si-a facut cineva ? Se merita sa iti indrepti parul permanent ?.. cum arata parul dupa acele 5 – 6 luni dupa ce ati folosit aceasta metoda ??